Fotografering från i sommras

Hittades några fantastisk fina bilder igår på min hårddisk. Så otroligt fint att jag har haft de sparat och inte visste om de. Kul att kunna redigera lite bilder ifrån mitt fina sommarställe i Norrbotten. Bilderna är tagna ifrån sommaren 2020 med min pappa som är på bilderna. Har otroligt många fler bilder jag måste ta tag i och kolla hur bilderna är i kavalleriet och form. Brukar ni ta bilder? Vad använder ni för kamera och fotograferar med, eventuellt objektiv? Behöver lite tips, då jag ska köpa ny kamera. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Träning ger framsteg

Ingredienser till smoothie bowl:

Jordgubb, blåbär, banan och havredryck /// Topping: Banan, blåbär, chiafrön och kokosflakes.

Hej på er! Hoppas det är bra med er! Större delen av april har träningen gått superbra för mig, haft regelbundel träning ifrån 3-5 pass i veckan. planerat in goda måltider och kört lite food prep inför kommande veckor. Skönt när det finns färdiggjord mat hemma. Har aldrig beställt kläder ifrån gymshark tidigare men hört att de är bra. Så jag tog och beställde hem snygga outfits till mig. Kul att variera olika träningskläder nu när jag gymmar ofta. Har nyligen också beställt hem vitaminer ifrån purness, finns otroligt mycket vitaminer och tillskott och köpa hos dem. Ska bli kul och testa.

Jag som var så otroligt taggad för varje dag och träna. Tyvärr blev jag förkyld i helgen, när det var valborg/ första maj. Har vilat upp mig ungefär i en vecka snart och är mer än taggad och göra något snart. Bara gå ut och gå, åka och gymma eller bara jobba igen.

Jag åkte tillbaka till Uppsala då jag skulle ha min uppkörning men otroligt surt att ställa in den då jag blev sjuk. Samma dag jag skulle ha uppkörning blev det istället ta test för covid. Känns tråkigt, men som tur hade jag ej det, det visade sig vara negativt. Nu sitter jag här hemma och är på bättringsvägen. Men tillbaka till träningen, har tittat tillbaka på flera bilder/videos på hur stor förening det har blivit när jag tränat. Utvecklingen går framåt, både mitt glada jag och lyckan att jag har blivit så mycket starkare. Tänkte att jag ska framöver börja publicera fler videos hur jag tränar, vs vilka övningar och reps på min tränings instagram. Kul och variera med ett träningskort med blandat med mat, träning och motivation allmänt. Kom ihåg, du är bra som du är!!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Våren är här!

Hej på er! Hoppas det är bra med er? Med mig är det väldigt bra. I torsdags kväll träffade jag min faster och hennes hund Wilma i Stockholm. Vi hade planerat att vi skulle till scandinavianphoto en butik i Stockholm. Har sedan länge tittat på en ny kamera och åkte dit för att kika på den. Älskade hela kamera, så ser fram emot när jag ska köpa den. Tänkte att det blir en liten present till mig, när jag klarat och tagit körkort. Väl när vi kikat klart tog vi och beställde två pizzor och satte oss vid stadshuset vid vattnet och käkade gott. Så härligt att solen värmde oss när vi käkade ute.


Fredagen gick jag och min kille upp lite tidigare för att vi skulle ta tåget in till södermalm. Jag har kikat länge och hört att Pom och flora är väldigt gott frukost ställe. Passade perfekt för både mig och min kille och åka in till stan för att äta frukost där. Var väldigt mysigt ställe med god mat och fint cafe/frukost ställe. Älskade deras inredning, så fint. Men det godaste ifrån frukosten var helt klart rågbröd med avokado macka, plus deras nypressade juice. Efter en mysfrukost promenerade vi vidare in till stan för att kika lite. Köpte med oss hem 4 st super fina tallrikar ifrån Åhlens, kostade endast 59kr styck, väldigt fint kap för fina och söta tallrikar. Hoppas ni får en fin helg, kram på er!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer