ÄR SÅ GLAD

Hoppas det är bra mer er! Allt var strålande för mig för 1 vecka sedan ungefär tills i söndags den 30 maj blev jag sjuk igen, via min astma och allergi. Men eftersom jag inte uppdaterat här, så ville jag hinna göra det. Men är på bättreningsvägen och tar massa mediciner just nu för att bli så bra som möjligt.

Först och främst har jag saknat och träna, bli starkare och äta bra mat. Jag har satsat på att prova ett nytt träningsprogram via XShapes och trivs super bra med det programmet, jag kör ett program som heter Fitedtion2.0. Känner att jag har tärnat väldigt länge nu och inget av mina förväntningar lyckas ändrats. Jag har beställt nya träningskläder och nya proteinpulver som kommer komma inom kort. Är så glad och testa nytt.

Har dessutom fått körkort, har kämpat en större tid med det. Och äntligen klarade jag det, sjukt att jag klarade på 1 försöket också, så stolt över mig själv. Så skönt att känna friheten och kunna röra sig fritt när jag vill. Åka till gymmet när jag vill och att det inte tar långt tid. Eller bara åka och handla utan att ta bussen. Ja ni som har körkort kan nog förstå känslan. Så fort jag har återställt mig med min allergi och astma, ska jag komma tillbaka i lugn och ro till min träning igen.


Gillar

Mys i solen 

Hej på er! Här kommer lite bilder ifrån förra helgen. Jag och mina kompisar hade ej setts på otroligt länge, så vi bestämde oss för att gå ut och äta i det fantastiska vädret. Så underbart sällskap och god mat. Nu när flera av oss bor på så mycket olika håll i Sverige så var det extremt härligt att ses och snacka. Vi åt på en super god restaurang som ligger i Uppsala, den heter ii forno Italiano, tips ifall du åker till Uppsala. Sedan pandemin började har jag inte varit så aktiv och träffa kompisar så var en skön lättnad och göra det vid det tillfället. Ha det så fint kram på er!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Högbo bruk 

Fredagen den 20 maj, padlade jag och min familj ut till en ö för att övernatta. Hade en otroligt mysig natt på ön. Visa sov i hängmatta ute och resterade i små stugor med sovsäck utan madrass. Hade en fin eftermiddag med god mat, sällskap, bada i sjön och basta vid tunnan nere i vattnet. Extra plus att var helt själva på ön, blev att de hundar vi hade med oss kunde springa helt lös. Otroligt häftig upplevelse och bo på den ön. Resterande 2 dagar spenderades på Höbo Bruks hotell..

21 Maj var det pappas födelsedag, han fyllde 60 år. Så otroligt kul att göra en så här liten resa trots i dessa tider. Vi höll avstånd och var ute allt för mestadels. När vi kom tillbaka till fastlandet så bliv det 5-kamp mellan familjen Forslund och Janols. EN otroligt jämn och spännande match i speciellt jenga, och de andra gemensamma kamperna. Senare på kvällen hade vi finmiddag för pappa, med 4 rätters, mysigt och gott.

Firandet fortsatte ute vid gräsmattan och vattnen, med musik, kubb och present utdelning. Resterande dagar fanns det möjlighet att köra paddel, bada och bara hade det trevligt i det otroligt fina vädret. Som tur var verkligen vädret med oss denna helg, tacksam för det. Ha det så fint ,kram!

Gillar