Näst sista dagen och jag finner mig själv sittandes i leklandet och zoomar ut från verkligheten. Ska jag hem? Ja!Jag ska hem, äntligen! Men vänta nu.. Lämna allt det här..? Jaha.. Och jag inser hur känslorna kommer mot mig igen, ledsna, glada, avslappnade och spända. Blev lite kort inlägg idag för att jag inte gjort så mycket, vi har blivit klara med militär iallafall, så skickar med lite bilder på första rummet :) Men nu ska jag fortsätta städa leklandet, så, tjingeling💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vilken dag! jag har jobbat från kl 09:30 - 17:00 och jag höll på med sista rummet i militär, och äntligen är målningen klar, nu ska vi bara sätta upp näten, vilket av gör i morgon! Efter 17:00 hade vi personalmöte och sedan var det dags för våran aktivitet, och kan ni gissa vad det va, jo, vi åkte helikopter över Östersund! Riktigt häftig upplevelse och jag tackar Multichallenge för denna andra och sista personalaktivitet. Efter helikoptern drog vi iväg till Marité där vi fick 2 gratisdrinkar och mat, och jag hade redan för festat lite innan så jag var påverkad, och tillslut så orkade jag inte mer så Pierre var snäll och skjutsade hem mig, en stor eloge till honom! Nu ligger jag i min säng och ska sova, så vi hörs imorgon!
Tjingeling!💕

Likes

Comments

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag äntligen får åka hem, och oj vad skönt det ska bli att äntligen komma hem och knyta ihop säcken! Det är med blandade känslor jag går in i den sista veckan, bland annat med sorgliga känslor och med glada känslor, även lite ilska också över att jag måste lämna detta underbara ställe, men jag saknar min familj och en väldigt speciell person där hemma❤ Igår gjorde jag inte så mycket, jag satt mest och hade ont i rygg och hals. Men däremot har jag äntligen blivit klar med första rummet i militär och nu är det bara ett enda rum kvar, men det får vi ta på onsdag till torsdag för imorgon ska jag jobba lite kortare pass, eftersom vi ska ha personal aktivitet och sedan ska vi gå vidare på en middag av svensk cater. Riktigt roligt! Men nu ligger jag döds trött och ska faktiskt gå och duscha av mig all målarfärg och sen gå och kolla serie eller något :)

Tjingeling!💕

Likes

Comments

En riktigt fantastisk dag! Det första jag gjorde idag var att ta min välförtjänta sovmorgon och oj vad min hals vägrade samarbeta imorse,hade i princip tappat rösten! Men, den började samarbeta efter nån timme och efter det satte jag igång en maskin tvätt. Efter det åkte jag in till stan och tog en promenad längs den s.k gågatan genom Östersund city, och jag fann både jacka och en klocka som ni ser på bilden! mycket bra inköp! Kvällen slutade riktigt bra och jag hade sällskap av August/Aggebus och Pierre (Pirre).Efter några drinkar och god mat så ska jag gå och lägga mig... Men vi hörs imorgon! kram på er!

Tjingeling💕

Likes

Comments

Woohoooo! Det är fredag och ännu en arbetsvecka har gått! Idag har jag som vanligt målat, och målandet tar kål på min kropp! De senaste dagarna har jag vaknat 3-4 gånger på natten av smärta/kramper i vaderna/låren, men men det är inte hela världen! Dessutom har min rygg börjat ta stryk eftersom man står på så enormt oergonomiska sätt. Hur kan man då göra det bättre? Jo, använda sig av stege som jag och John gjorde idag då vi båda insåg att vi inte kunde jobba på ett bra sätt utan den! Bra samarbete, och vi skojade till det lite också! Utöver det har vi också fått in vårt Multitåg som är meningen att användas till att hämta skolklasser, gäster etc på tågstationen. De funderar också att använda den i samband med student. Riktigt lyckad dag och ikväll har det blivit grillning vid storsjön som visade upp en otroligt fin utsikt!

Likes

Comments

Vilka två otroliga dagar och vilka framsteg vi gjort! För det första har vi äntligen blivit klara med bygget i första rummet i militär, det enda som är kvar nu är att spänna upp nätet och sedan måla klart första rummet, vilket vi ska bli klara med imorgon. Jag har, förutom det, kämpat med andra rummet och målat hela rummet helt själv, förutom en liten bit jag inte nådde där jag fick hjälp av Oliver, en annan praktikant här. Men nu, börjar det äntligen bli klart! Imorgon ska jag åka och införskaffa oss mer maskeringstejp, lite mer rollers, genomskinlig lackfärg och kamouflagenät! Sedan är det egentligen bara att lacka på ett nytt lager uppe i krypgången och på stegarna, ja, egentligen på allt som alla kan tänkas röra på. Efter det ska jag sätta upp nätet igen och sedan måla golvet en gång och sen en gång till, lacka två gånger och sedan är det klart! När golvet i andra rummet torkar ska jag fortsätta med målningen i det första rummet, och detta är bara för att banan inte ska vara stängd under helgen, och på måndag nästa vecka målar vi sista och tredje rummet. Det har sjunkit in i mig att det är sista veckan nästa vecka, och på tisdag ska vi iväg på en personalaktivitet igen, för då stänger huset kl 17:00, och då ska vi påbörja en aktivitet här i huset först och efter aktiviteten drar vi vidare till middagen som hålls av Svensk Cater, så i helgen blir det att kolla efter något lite snyggt att ha på kvällen där. Riktigt spännande! Vi hörs imorgon!

Tjingeling!💕

Likes

Comments

Vilken otrolig dag det har vart idag! Jag har kunnat måla så otroligt mycket i militär och resultatet man får fram blir bara grymmare och grymmare! Just nu sitter jag och hjälper två kollegor med att sätta upp ett staket i golfrangen, och det går riktigt bra men man har klämt sig några gånger för att skivan vart felaktigt sågad, shit happens! Ikväll blir det inte så mycket, utan mest varm oboy eller te och kolla TV i sällskapsrummet. Igår däremot njöt jag av en god hamburgare i bra sällskap! Idag lyckades jag också måla in mig själv i ett rum, jag målade i glasgången och sen målade jag runt där man kunde klättra ner... jomen, bra jobbat! Vi hörs imorgon då!
Tjingeling!💕

Likes

Comments

Vilken dag! Den har vart ganska seg för att det inte funnits något folk i huset, men då har jag helt enkelt målat i militär och fortsatt där. Förutom detta så har jag också, fått lite ovälkomna upplevelser igår. Jag har känt av att det har vart något i huset, och detta har jag fått bekräftat av flera i personalen. Bland annat har alla känt sig iakttagna vid något tillfälle och några har också hört barnskratt och barngråt. Detta var något jag fick uppleva igår. Låt mig förklara: Först satt jag på rumpan inne i militär med musik i ena örat och målade. När jag sitter och målar en vägg bortanför rampen som ni ser på bilden, så hör jag hur en sten kastas upp på rampen och rullar ner, och innan detta hände kände jag mig enormt iakttagen. Efter denna incident så hör jag hur min kommunikations radio blippar till ungefär tre gånger, och då ser jag hur den sätts på, och av, och sätts på och av. Min radio har också haft otroligt mycket störningar, sprakande ljud från ingenstans och jag bytte till fyra olika radios men problemet kvarstår, att den sätts på och av och sprakande ljud. Men, det läskigaste av allt var nog när jag hörde ett riktigt hjärtskärande barngråt som lät som om det kom i korridorerna. Jag gick runt i alla korridorer och rum, men vi hade ingen i bodaborg och jag gick till leklandet. Inte en unge, så går jag ner till receptionen men Pierre och Bogg bekräftar att det finns ingen i huset. Riktigt äcklig dag med andra ord, men, dagen slutade bra när jag och John först körde lite gokart och jag förlorade ganska stort, och sedan fick jag låna Bogg's bil, så åkte jag och John på en liten roadtrip upp till Ica Maxi först där vi köpte glass, sen drog vi till Frösö utkikstorn, och vilken utsikt!

Likes

Comments

Så, efter 8 timmars jobb där jag mestadels av tiden suttit och nötat ner den lååånga listan, så är jag ÄNTLIGEN klar med den! och herregud vad skönt det känns!!! Förutom listan har jag också haft lasergenomgångar, fyllt på dryck i dryckeskylen och som ett avslut på dagen fick jag smaka av en väldigt udda middag som bestod av fyra rätters hemma hos Micke, och oj vad gott det var! Härligt sällskap var det också, riktigt roligt! Men nu, efter en fartfylld helg så ska jag sova, för att i morgon är det en ny dag med jobb! Så, nu ska jag försöka sova, får se om det går och jag får hoppas att jag inte är insnöad imorgon av snöstormen! Vi hörs imorgon, Tjingeling!💕

Likes

Comments

Ja! Idag har jag vart ledig, men jag har faktiskt jobbat ändå, och det jag gjort är att jag har fortsatt att måla i militär med hjälp utav Oliver, en annan praktikant som bara har praktik torsdagar-fredagar,så nu börjar äntligen det första rummet ta sig! Två veckor kvar tills jag åker hem ungefär och det ska bli skönt att komma hem, samtidigt som det är med sorg i hjärtat jag kommer lämna detta härliga gäng! Kanske blir det en flytt till Östersund efter studenten? Det får tiden utse... Men nu, ska jag lägga mig i sängen och sova, för att imorgon, då jobbar jag faktiskt!

Tjingeling💕

Likes

Comments