I september månad 2016 ansökte jag till Apollos reseledarutbildning. Jag blev kallad på intervju i Köpenhamn och lyckan var total! I november bar det över sundet och jag gick på intervjun där jag träffade några utav de jag sedan skulle få spendera två veckor tillsammans med i Aten senare, men det visste jag inte då. En vecka efter intervjun fick jag beskedet om att jag blivit antagen till utbildningen, i den stunden jag läste mailet var jag överlycklig och så himla förväntansfull!

Den 21 januari åkte jag till Kastrup för att spendera en natt på Hilton tillsammans med två tjejer jag träffat på intervjun som också gått vidare. Vi hade det supertrevligt, tog oss in till Köpenhamn och åt middag, mötte upp en till tjej som varit på en annan intervju och skulle åka med oss. Dagen efter vaknade vi upp och den stora dagen vi väntat på var här, så förväntansfulla och allt var frid och fröjd tills... jag tappade min mobil i toastolen. Kan ni förstå paniken?! Men det löste sig tillslut, Toalett-incidenten ledde till att jag fick impuls köpa en ny iphone 6s på flygplatsen. Allt löser sig! Sen kunde de underbara veckorna i Aten börja!

Vi kom ner till Aten på eftermiddagen och vi hade första träffen med de andra deltagarna på kvällen med mingel och middag. Sedan flöt dagarna på med lektioner varje dag från 9-18 oftast. Vi hade undervisning och sedan examen på allt vi lärt oss, t.ex.: transferexamen <3 , IM (informationsmöte), en skriftlig examen. Det var väldigt intensivt och mycket att göra, men så lärorikt och kul! Och för att inte glömma: hur mycket roligheter man bär med sig från Aten med de fantastiska människorna man lärt känna. Ca två veckor efter utbildningen kom mailet om jobberbjudande i sommar, och det var en skräckblandad förtjusande känsla innan jag hann läsa att jag blir erbjuden jobb i sommar som tour coordinator! Den känslan hörrni, den känslan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I tisdags bakade jag lussebullar med min bror, så mysigt och vilket dreamteam vi var! Det blev helt perfekta lussebullar🌟

Likes

Comments

Idag fyller en utav mina bästa vänner, Thuva 19 år. Så åkte hem och överraskade henne. Nu blir det att slappa framför tv:n och gosa ner mig i filtar då jag är förkyld😩

Likes

Comments

I början av september tog jag semester Cypern och det var underbart! Finaste stränder jag sett och kristallklart vatten😍 hit återvänder jag mer än gärna!

Likes

Comments

Sitter och käkar lite frulle och kollar Netflix innan det är dags att bege sig mot jobbet igen. Hoppas på att dagen går riktigt fort!

Likes

Comments

Studenten 2016

Alltså studentveckan, såå jäkla underbar att man typ sväva på moln stundtals dagar i veckor efteråt, vill bara recapture:a denna ljuvliga dag om och om igen, det må vara och förbli det finaste minnet som jag tar med mig från gymnasiet!.

Likes

Comments

​Såå, då var det dags för mig att börja använda min blogg här på nouw istället för blogg.se, och eftersom att jag vill flytta över liknande inlägg som jag haft på min förra blogg kommer jag att lägga upp inlägg i en viss o-kronlogisk  ordning haha. peace out folks 

Likes

Comments