Mums, åt nyss denna goda Kyckling Fajitas. Då jag hade mina favorit grönsaker majs,guacamole och gurka det är mina måsten på tacos bordet. Nu ska jag kika på ett avsnitt tvd sen duscha.
Kramisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter och kikar ut ur mitt fönster och det är verkligen hur fint som helst ute nu.. Kollar ju dels ut för att mitt fönster är så fint nu, har ställt dit två vita orkidéer som börjat blomma. Nu får vi se hur länge jag lyckas sköta om dom, hehe.

Ser så kyligt ut i luften och funderar på att gå ut på en lång promenad, och rensa tankarna..
Har inte lyckats kliva ur sängen än, idag blir ännu en slapp dag känner jag.. Bara massa mys! 😃
Kramisar

Likes

Comments

Godkväll, säger hej till en sen Lördag. Postade inget inlägg tidigare idag för det har varit fullt ös hela dagen.. Men nu sitter jag äntligen här med lite lugn och ro iallafall. Igår blev en sen kväll, somnade runt fyra halv fem tiden tror jag? Och vaknade inte förrens klockan tre idag, skärpning! När jag väl lyckats tagit mig ur sängen blev det en snabb dusch. Genast där efter fick det bli en snabb fixning innan gästerna började rulla in här hemma. Vi åt mat och där efter blev det fika, mums. Nu har jag krypit upp i sängen med musik, ska snart gå ner för att fixa något litet snacks för kvällen. Då jag funderar på att kika på en film, Avatar eller så blir det nog en fortsättning på någon utav serierna jag börjat kolla på.. Hmm vi får väl helt enkelt se.

​Kramisar.

Likes

Comments

Hej och varmt välkommen till min nya blogg här på Nouw!
Ska försöka göra ett litet kortfattat inlägg om mig. Jag är en femtonårig tjej som bor i en liten håla i Dalarna. Till års skiftet är det planerat att jag ska flytta till Smålands skogarna, då ni kommer få följa med mig här på bloggen. Snart ska jag få välja en linje och gymnasium, om det går som planerat så blir det Frisör eller stylist. Har alltid haft ett stort intresse för det.. Förutom det så har jag stort intresse för inredning,fotografering och musik. Så det lär ni få läsa mycket om, hehe. Planen är att jag ska flytta till vår terminen och gå klart nian i Småland.. Då jag vill hinna komma in i allt innan jag bara hoppar till gymnasium någon annanstans!
Jag är en väldigt mat glad och prat glad person, eller visst jag är väldigt blyg i början men det är väl vi alla right?😉 Nej nu ska jag sätta igång ett avsnitt utav The Vampire Diaires så får ni ha en fortsatt bra natt.
Kramisar
Likes

Comments