Hej på er, sitter och myser nere i fotöljen med ett varmt fotbad. Som ger en massage samtidigt? Skit skönt!
Ska kika om det finns något roligt att se på tvn, då jag verkligen ALDRIG kollar på tvn.
Efter det ska jag fixa ihop nåt lätt att äta sen blir det sängen.

Ifrån en godare middag! Peppar rostbiff med klyftpotatis som var mer åt mos hållet än klyftisar och tsatsiki till det. Mums!
/ J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har lärt mig en sak här i livet. Ta aldrig era föräldrar eller nära och kära för givet. Vet att det är lätt hänt för vissa, tyvärr är jag en utav dom som mycket väl har gjort det misstaget en eller annan gång. Och herregud vad jag ångrat mig! Fibromyalgi är en obotlig led sjukdom, visst finns det mediciner som dämpar smärtan. Men inget som tar bort den en gång för alla. Min mamma fick oturen och har fibromyalgi, hon kan inte köra bil, inte bära in matkassar eller ens så lätt som att öppna en läsk kork. Idag försökte hon skriva ett brev, hon kunde inte hålla i sin penna utan att få så ont så hon tappar den. En realitycheck för mig. Att jag har varit så himla oschysst och elak mot min mamma. Jag skäms så jag vill krypa ur skinnet.. Allt hon har gjort för mig, utav ren kärlek. Och själv så har man stampat ner den. Min älskade mamma som har gjort allt för mig, tagit hand om mig uppfostrat mig till den jag är idag! Kan inte mer än att tacka henne för allt. Om du läser detta mamma du är världsbäst, och jag ska göra allt för att bevisa det för dig. Du har fått burit på denna smärta själv allt för länge.. I Love you mamma.

Det spelar egentligen ingen roll om någon ni känner har en sjukdom eller inte. Var snälla alltid, för man vet aldrig när turen tar slut.
/ Kram J

Likes

Comments

Igår var det fredag, veckans bästa dag skulle jag vilja säga. Drack lite vin och umgicks med mina vänner som har blivit en vana numera. Hade det suuper mysigt! Idag ska jag nog bara vara hemma, försöka få ordning på några uppgifter,
städa och bara ta det lugnt. Känns som jag alltid är uppe i varv och ska göra saker hela tiden.

Ska snart köpa en ny kamera, så då blir det äntligen lite kvalité på bilderna jag postar! Men tills dess så får mina mobil kamera bilder duga, och resterande jag postat.
Kram J

Likes

Comments

Tänk att vakna upp till denna vy? Åh, min frukost består utav en macka med ost och oboy haha simpla jag. Idag är det fredag och idag ska jag mys dricka med mina tjej kompisar. Vad ska ni göra idag?
/ Kram J

Likes

Comments

Dagen har och ska fortsätta spenderas i detta umgänge. Ingen energi idag tyvärr, då vi spenderat dagen i sängen enda gången jag rört mig ur fläcken var för att jag behövde gå på toaletten. Nu ska vi fortsätta mysa vidare, så hörs vi senare.
/kram J

Likes

Comments

Ifrån en jätte bra helg. Vill så gärna ha värme nu, är så trött på denna eviga kyla! Plus att jag har så mycket inplanerat detta halv år. Summerburst, eminem kryssning och sen kanske en liten mini semester till utlandet om jag har tur. Över det så vill jag bara ha värme, blir så frusen och nästan deppig över vinter halvåret.. Jaja, ska försöka ta mig upp ur sängen och göra något vettigt med livet. Känns som jag bara ligger och tynar bort hehe.
/ kram J

Likes

Comments

Har cravat sushi i flera veckor, så idag köpte jag alltså 21 stycken sushi bitar. Till mig och Cornelia då såklart! Matkoma deluxe kan jag ju säga.. Dagen spenderades med film sushi och bara massa gott, och nu är jag hos Amanda och vi ska snart släcka ner och lägga oss. Hur har eran dag varit?
Kram J

Likes

Comments

Happy Valentine's Day!! Idag ska jag spendera min dag med Cornelia min bästavän. Sushi och snacks mys står på agendan, självklart en romantisk film också.
Hur ska ni spendera eran alla hjärtans dag? Med pojkvän kompis eller kanske ensam.
/ kram J

Likes

Comments