Titta va fin han är, vi hade en otroligt mysig kväll igår! Vi besökte pinchos som ligger på Kungsgatan här i Norrköping. Rekommenderar starkt, små rätter och överkomliga priser. Om jag förstått det rätt finns det på flera ställen i landet. De kör på ett nytt koncept, du beställer genom deras app, det betyder att du kan beställa några rätter i taget och känna efter vad du blir sugen på med kvällens gång. Så där satt vi i alla fall och plockade, drack gott vin och caipirinhas, så lyxigt.

Nu ska jag snart dra mig mot skolan. Ska försöka hinna klart mönsterkonstruktionen och de sista detaljövningarna, sedan bär det av mot Stockholm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit sjukt produktiv idag, hunnit klart mycket och inte behövt ha sprätten som bästis, äntligen, haha!
Väntar nu på att få en liten genomgång i olika kjolveck och sömmar som vi ska få användning för när vi börjar med våra egna kjolar.

Btw, gick igår och hämtade ut min nya mobil.. så nu kan jag börja ta bilder igen, blev en svart iPhone 7 plus. Är fascinerad över hur bra kameran är, men wow va stor den är i handen, jag borde egentligen ha väntat tills den nya iPhone kommer ut, men jag var för ivrig, ville bara kunna ha kontakt och va med i gamet direkt, haha!

Likes

Comments

Har sen några dagar, börjat öva på att rita mode illustrationer (fashion illustrations) och jag tycker att det går oväntat bra med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare. Möjligen för att jag tycker att det är så himla kul. Har mycket att lära, så ska försöka öva lite varje kväll.. så nu sitter jag i alla fall här, i mitt rum med utsikt över Lidl, jag hör vad alla i min korridor håller på med och försöker att hitta lugn, haha, svårt ska jag säga er, får plugga igen öronen med lite good music.

Egentligen är jag är person som verkligen lägger värde på hemmet. Jag vill känna mig hemma, jag vill trivas.. känna mig trygg och det är lite svårt att göra här, med tanke på att jag inte har råd eller lust att köpa inredning på ett rum där jag ska bo Max 2 år. Men jag har hittat min hörna i alla fall. Lilla skrivbordet. Här finns allt, te, pennor, papper, datorn.. och bilder på de allra käraste, ja ni ser ju.

Nu ska jag komma igång, ni får se resultat snarast.

Måste öva på skuggandet, svårt ändå, speciellt med tusch, för man kan inte göra om och göra rätt, utan ett försök liksom! 

Likes

Comments

Försöker se det komiska med att min mobil går sönder när jag bestämmer mig för att börja skriva här. Jag har förlorat de flesta bilder och annat roligt vilken gör mig lite ledsen i ögat och det gör även att det finns inte så mycket att visa er.

Jag har precis suttit i Skype med Calle, fyfan vad härligt att se hans fina ansikte. Han kommer troligen på onsdag, så åker vi hem till Stockholm tillsammans på fredag, så otroligt mysigt att kunna gå långa kvällspromenader, ta nån bärs inne i stan här i Norrköping med HONOM. Blir det inte extra romantiskt att träffa någon på en plats som båda är hyfsat okända för, bara att leta efter softa platser och strosa runt tillsammans blir en upplevelse. Längtar. Om jag hade haft en symaskin, hade jag genast satt mig och börjat på något att ha på mig när han kommer. Nåt rött. Nåt med volanger. Något som man bara vill slänga i väggen när man ser det, för att det är så sött. Men ingen symaskin, inget tyg, tur dock en jäkla massa idéer. Som får vänta bara några veckor till.


Bjuder på två älskvärda bilder från när vi var i Brasilien, haha, man tager det man haver!

Likes

Comments

Har sån otrolig otur, min mobil har inte velat starta sen igår kväll. Det var väntat men så ovälkommet. Så nu måste jag gå och skaffa mig en ny, min egentliga plan var att vänta tills iPhone 8 skulle lanseras, men nu har jag inte tid att vänta. Måste kunna kommunicera när jag här. Har även sovit som en kratta, är så himla lyhört i mitt rum och jag är extremt känslig för ljud, speciellt på natten, när det är mörkt, jag är ensam och det känns som nån ligger under sängen och väntar på att jag ska somna. Igår lyckades jag inbilla mig själv att någon försökte ta sig in genom min dörr och skulle jag försöka fly, så skulle det stå folk utanför fönstret och vakta.. i lägenheten ovanför så är det en kannibal som bor, han försökte nämligen igår stycka sin fru med motorsåg. Förstår ni vad dåliga kriminalserier har jag gjort med mig trots att jag slutade titta på dem och skräckfilmer för ex antal år sen, haha. Men jag lever, så idag står konfektion och mobiltelefon på schemat.


Likes

Comments

Jag bestämde mig för en månad sen att flytta från Stockholm till Norrköping för att börja plugga mode, design och textil på folkhögskola här, för att kunna göra dröm till verklighet och jag tänkte vad är inte bättre än att blogga om min resa? Så här sitter jag, kall och frusen efter att ha sprungit till bussen i regnet för att lämna av Olivia, då hon skulle hem och lämna mig kvar här ensam. Skämt åsido, vi har haft en sjukt rolig helg. Min första helg här och hon hjälpte den att bli mer än värdig ska säga er. Nu ligger jag här sjukt utmattad och har lagt in en tvätt i maskinen, ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för natten, ännu en vecka väntar, to be continued..

Likes

Comments