Photo Friday - Tema: I vintermörkret

Inspiration från Pinterest

Nu drar vi igång Photo Friday! Jag frågade er läsare i ett inlägg om ni var intresserade av att delta i en fotoutmaning och jag fick väldigt mycket positiv respons. Vad kul att så många vill utveckla sitt fotograferande! Första utmaningen kommer vara "I vintermörkret". Vi börjar ju gå mot ljusare tider men det är fortfarande väldigt mörkt. Försök ta vara på det för en gång skull och träna på att fota i mörkret. Det är inte lätt men det är därför det kallas utmaning!

Hur går det till då?

Photo Friday kommer gå till på så sätt att jag kommer publicera ett inlägg varje fredag där jag presenterar ett tema för veckan. Ni har då en hel vecka på er att fota efter temat och göra er egen tolkning. Det är alltså ingen tävling men jag kommer publicera era bilder på min blogg varje lördag för att andra ska kunna ge feedback och bli inspirerade av varandra.

Bilderna publicerar ni i eran blogg tillsammans med en motivering till hur ni gick till väga. Om ni inte har en blogg kan ni mejla bilderna till contact@johannadavidsson.se. Det är alltså möjligt för alla att vara med, oavsett kamerautrustning och fotoerfarenheter.

För att vara med:

- Fota en ny bild fram till den 26/1.

- Publicera bilden i din blogg med en motivering eller mejla in bilden på contact@johannadavidsson.se med en motivering.

- Kommentera här nedan att du har tagit en bild och länka till blogginlägget. Har du mejlat bilden så kommenterar du din mejladress så jag vet att det är du.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

johannatolppanen
johannatolppanen,

Hej lite sent men har inte haft tillgång till dator denna vecka men jag var med och om du kikar in på detta inlägg så hittar du min bild 😃 super roligt med lite utmaningar inom foto ! <3 http://nouw.com/johannatolppanen/en-kvall-i-borlange-32763383

nouw.com/johannatolppanen
johannadavidsson
johannadavidsson,

Vad roligt att du är med, superhärliga bilder! 😊

nouw.com/johannadavidsson
Amanda
Amanda,


Jättebra idé med en fotoutmaning! Jag hänger gärna med 😊 Hann kanske inte riktigt med i veckans utmaning, men lade ändå mitt bidrag på bloggen: https://amandiio.com/2018/01/27/fotoutmaning-i-vintermorkret/

amandiio.com
johannadavidsson
johannadavidsson,

Superkul att du var med, nu har jag uppdaterat inlägget så att ditt bidrag också blev med 😊

nouw.com/johannadavidsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229