Godmorgon! Gårdagen spenderade jag till att spela in min allra första YouTube-video och sedan klippte jag den hela dagen. Men det som tog allra längst tid var att få upp den men till slut lyckades jag. Jag spelade iallafall in en liten introduktion/presentation för att ni ska få se vem jag är och vad jag kommer göra på min kanal. Hoppas ni gillar det och ge mig gärna feedback och tips på vad jag ska prata om i framtida videos!

Gillar

Kommentarer

Nu har bloggen ekat tom sedan april, alltså 8 månader. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i bloggen igen efter det långa uppehållet. Den största anledningen till det är att jag har kommit in på college i USA som jag börjar på till hösten och det blir roligare att blogga om den resan och mina upplevelser istället för mitt gråa tråkiga liv här i Sverige. Men nu tänkte jag skriva om mina mål för 2019 precis som jag har gjort de två senaste åren.

2018 var året som jag drev UF-företag, tog studenten och började jobba. Ett av målen förra året var att driva vidare mitt UF-företag som enskild firma men jag valde att istället börja jobba och spara pengar inför mitt liv som student i USA vilket jag är stolt över att jag gjorde. Många av målen förra året var fotorelaterade och jag skulle säga att jag inte har fotat lika mycket som jag har velat men om jag bloggar mer kommer jag fota mer (förhoppningsvis) och fotandet är verkligen någonting jag älskar att göra.

Bli mer minimalistisk - Som jag nämnde tidigare ska jag börja plugga i USA till hösten och då känner jag att jag vill rensa bland alla mina ägodelar så att jag kan få med mig det viktigaste och inte ha allt för mycket grejer kvar i Sverige.

Satsa på mina sociala medier - Detta mål har jag kvar sedan förra året och eftersom att jag inte har skapat så mycket innehåll det senaste året känner jag att jag vill testa igen i år. Jag vill även börja lite med Youtube för att kunna dokumentera min USA-resa.

Äta mer vegetariskt - Förra året var ett av målen att minska min köttkonsumtion och jag skulle säga att det har jag gjort väldigt mycket. Jag vill hålla i det här och äta mer vegetariskt för alla fördelar som finns där ute.

Spara 100 000 kronor - Inför mitt studentliv i USA har jag bestämt mig för att spara massa pengar för att ha råd att göra roliga saker där borta och verkligen få se landet.

Skapa drömgarderoben - Jag kommer göra en enorm rensning i mitt hem, inklusive garderoben, och det innebär mer plats för kläder som jag vill ha. Målet är att jag ska älska varenda plagg i min garderob.

Hålla i mina träningsrutiner - 2018 har varit ett träningsår som gått både upp och ner men nu på slutet har jag hittat en rutin som jag vill hålla kvar för resten av 2019.

Lägga ner mycket energi på studierna - Att jag har kommit in på college i USA är inget jag ska ta för givet. När jag väl är där ska jag verkligen se till att jag lägger upp en plan för att klara studierna på bästa sätt.

Gillar

Kommentarer

Hej allihopa! Smartphoto har sponsrat mitt företag med en fotobok vilket jag är väldigt tacksam för. Jag fick hem den i torsdags då den blev lite sen men det skyller jag på PostNord för, haha. I alla fall så har jag nu en del av mitt fotoarbete samlat fysiskt i en bok vilket är perfekt att visa upp när jag är på mässor. Min tanke var att ha med den till Dalamästerskapen i UF-företagande (där jag förövrigt vann "Årets Upplevelseföretag i Dalarna 2017/18"!!!) men den kom tyvärr inte i tid. Jag rekommenderar alla som är intresserade av att ha sina bilder på en fotoprodukt att beställa från Smartphoto.se! De har inte bara fotoböcker utan även canvastavlor, almanackor, skal till mobil och surfplatta, kuddar och mycket mer

Gillar

Kommentarer