Header

Före & Efter

Alltså wow! Jag har skaffat löshår, och inte vilket löshår som helst utan Hairtalk Extensions! Och nej, jag är inte sponsrad eller betald för att skriva om detta. Jag gjorde min isättning på Salong Hannah i Borlänge i måndags. Min frisör började med att färga håret lite kallare för att matcha förlängningarna. Hairtalk har skonsamma tejpfästen och jag valde att ta den längsta längden på håret, vilket är 55 cm. Man ska sätta om fästena ungefär var 8e vecka och vårdar man håret väl så kan det hålla omsättning efter omsättning. Det är inte heller ytskiktsbehandlat vilket gör att kvalitén är bättre än de flesta andra löshår. Jag är i alla fall helt såld på Hairtalk och jag kommer göra en uppdatering om vad jag tycker när det gått ett par veckor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: Hår

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att jag är UF-företagare? Lite svårt att missa kanske om man följer bloggen, haha! Att jag valde att starta ett UF-företag helt själv är nog det bästa beslutet jag gjort. Jag har ökat mitt självförtroende så mycket och jag har verkligen utvecklats som person. Funderar ni på att starta UF-företag under er gymnasietid så rekommenderar jag det starkt. Det är även snyggt på CV:t!

Likes

Comments

Nu är jag lite trött på snön och det kalla vädret. Längtar tills man kan se asfalten igen och kan dra på sig sina låga sneakers utan att vara rädd för att bli blöt om fötterna. Våren är ju min favoritmånad, när värmen börjar smyga sig på och man kan slänga in tjocka vinterjackor i förrådet. Vilken är din favoritårstid?

Likes

Comments

Så här är mitt resultat! Jag använde en ljusslinga framför kameran för att få en lite mer annorlunda effekt. Jag vill nog lära mig mer om det här och kanske ha någon som hjälper mig lite med att hålla i ljusslingan men annars är jag nöjd med hur jag klarade det.

Era bilder

Fotograf: Amanda

"Bokeh-effekten är något jag verkligen kommer att försöka mig mer på. Jag tror att med lite mer planering och tid kunde man experimentera fram flera olika kreativa lösningar. Jag tycker att bokeh-effekten med ljuskällor i bakgrunden alltid skapar en magisk stämning."

Likes

Comments

Inspiration från Pinterest

Då har en vecka gått och det är dags för en högtidsrelaterad utmaning! På onsdag nästa vecka så är det alla hjärtans dag och då tänkte jag att temat för veckan skulle vara kärlek. Kärlek är ett väldigt brett område så jag tycker ni tolkar temat på ert egna sätt och frågar er själva vad kärlek är för er.

Hur går det till då?

Photo Friday går till på så sätt att jag publicerar ett inlägg varje fredag där jag presenterar ett tema för veckan. Ni har en hel vecka på er att fota efter temat och göra er egen tolkning. Det är alltså ingen tävling men jag kommer publicera era bilder på min blogg varje lördag för att andra ska kunna ge feedback och bli inspirerade av varandra.

Bilderna publicerar ni i eran blogg tillsammans med en motivering till hur ni gick till väga. Om ni inte har en blogg kan ni mejla bilderna till contact@johannadavidsson.se. Det är alltså möjligt för alla att vara med, oavsett kamerautrustning och fotoerfarenheter.

För att vara med:

- Fota en ny bild fram till den 16/2.

- Publicera bilden i din blogg med en motivering eller mejla in bilden på contact@johannadavidsson.se med en motivering.

- Kommentera här nedan att du har tagit en bild och länka till blogginlägget. Har du mejlat bilden så kommenterar du din mejladress så jag vet att det är du.

Lycka till!

Likes

Comments

Gammal selfie

Nu har jag verkligen ingen inspiration till bloggen alls och jag känner att jag bara försöker trycka ut något inlägg ifrån mig. Jag har legat hemma en vecka med influensa och den börjar äntligen ge sig. Jag ska försöka få lite inspiration för att kunna motivera mig själv till att fortsätta. Imorgon får ni i alla fall en nu fotoutmaning och på lördag så visar jag upp bilder från förra fredagens tema ”bokeh”.

Likes

Comments

...Mikaela Dahlström! Idag drog jag vinnaren i utlottningen jag hade på UF-mässan i fredags och det blev Mikaela. Hon vann en gratis fotografering + 5 högupplösta bilder. Grattis till dig!

Likes

Comments

De här två utlösarna fick jag av en lärare på skolan som inte hade användning för dem. Han brukar få massa prylar från Asien och det förklarar ju varför de här utlösarna inte är äkta. Men jag tog emot dem gladeligen och jag ser fram emot att testa hur dem fungerar. Jag har en fjärrutlösare sedan innan så det vet jag hur man använder men jag har aldrig provat en trådutlösare innan vilket jag ser fram emot att testa väldigt mycket. Jag kommer uppdatera er om vad jag tycker senare när jag har provat grejerna. Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hej allihopa! Usch vad dåligt jag har mått. Jag är nämligen sjuk i influensa och inatt hade jag feber. Idag så var jag så otroligt sugen på en saftig mango så nu sitter jag och mumsar i mig det. Hoppas ni håller er friska för det här är verkligen inte roligt!

Likes

Comments

Jag var ju på den lokala UF-mässan i Kupolen i fredags. Först höll jag i en företagspresentation för juryn och lite publik som gick över förväntan bra, trots nervositeten och att jag var själv. Senare fick jag ställa upp mina grejer i min monter där jag hade en tävling. Superkul att så många deltog i tävlingen! Lite senare under dagen fick jag reda på att jag gick vidare till final vilket 7 stycken gjorde av 18 tävlande. Jag fick då gå på intervju hos juryn och svara på frågor om mitt företag. Det hela slutade med att jag kom 4:a i tävlingen Årets UF-företag i Borlänge. Jag har nog aldrig varit mer stolt över min prestation som jag var i fredags och jag lärde mig så mycket den dagen!

Likes

Comments