Header

Har fixat en tillfällig header som jag kommer ha ett tag nu tills jag får till en ny och snyggare.

Kommer stanna hemma imorgon också och kommer skriva massor av inlägg då istället för nu, måste även ta tag i skolarbetet och jobba lite med det jag har hemma bland annat matte, kemi, fysik och biologi. Har missat en hel del eftersom jag har varit hemma en hel vecka men det löser sig tillslut. 

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sätta på en film, vi bloggas senare eller imorgon!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ingen som helst aning om vad jag ska skriva för inlägg för tillfället, snacka om idétorka. Om ni har något tips på ett inlägg ni vill ha så hör av er så fort som möjligt vart som helst. Måste verkligen ha lite och skriva om nu innan jag åker iväg. 

Likes

Comments

Har varit riktigt negativ idag, och bloggen har stått helt stilla. Mår helt fruktansvärt dåligt just nu och hela min kropp är helt förstörd.
Vaknade imorse och kraxade som en kråka när jag pratade men tvingade mig själv till skolan för att göra klart mitt slöjdarbete innan lovet vilket slutade med att morfar fick komma och hämta mig och köra hem mig.
Har legat i soffan med efter och en satans hosta sen jag kom hem ungefär.

Har helt enkelt inte haft ork till att blogga idag som ni nog förstår. Ska ta och lägga mig och försöka sova nu, känner verkligen att jag behöver det..

Likes

Comments


Stannade hem från skolan idag med feber och världens hosta, var ju hemma igår också för att hinna bli frisk till idag för att INTE missa nationellaprovet, men imorse när jag vaknade mådde jag ännu värre än igår.
Ska försöka få i mig något innan jag startar datorn för att skriva lite inlägg.

Likes

Comments

Tro det eller ej men jag är fortfarande vid liv, det är bara bloggen som är död för tillfället. Jag har varit helt usel på att uppdatera dom senaste dagarna men det ska det absolut bli ändring på. 

Om bara elva dagar står jag på Arlanda och väntar på flyget mot Kreta, jag är så sugen på att åka nu så jag redan har packat allt, tyvärr så kommer jag slita ur allt ur resväskan och packa om hundra gånger innan jag verkligen är nöjd haha.. Ska även börja skriva lite tidsintällda inlägg tills jag åker iväg, jag kommer ha internet nere på Kreta men jag har ju ingen aning om hur det funkar och om det ens kommer gå att använda det  så jag måste vara förberedd med en massa inlägg ifall det inte alls skulle gå att skriva några inlägg där borta. 

Likes

Comments

Blev hemma från skolan idag, har legat och slappat fram tills nu.

Ikväll eller i eftermiddag rullar vi möt farfar i Enköping för lite grillning. Ska sätta mig och plugga snart när jag känner att jag orkar ta tag i det haha.
Men först av allt ska jag äta upp mina jordgubbar jag sitter och smaskar på!


Likes

Comments

Är helt slut efter dagens svenska pass i fyra timmar!
Sitter kvar i skolan och väntar på att pappa ska dyka upp, ska hem en snabbis och få i mig något att äta och sen ska jag nog in en sväng till stan, behöver nya svarta jeans och lite sånt smått.
Mer uppdatering senare!


Likes

Comments

Torsdag idag, vilket betyder en dag kvar till fredag och en dag närmre Kreta. Längtar så himla mycket nu, femton dagar kvar idag. Det värsta är att dom här dagarna går så jäkla långsamt för att jag går och räknar hur många dagar det är kvar, haha.

Sitter i bilen påväg mot skolan, känner ingen lust alls att gå till skolan idag eftersom jag har en svenska lektion på fyra timmar idag, vi bloggas mer under dagen!


Likes

Comments