Personligt

Igår var det alltså min och Rasmus 5årsdag, kan inte riktigt förstå att vi varit tillsammans så länge! Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig detta när vi träffades, men vi kompletterar varandra så himla bra och jag kan inget annat än att älska den killen. Vi har gått igebom så himla mycket tillsammans som har lett oss hit där vi är idag. En ny stad, ett nytt boende, ett nytt liv, bara för oss. Jag är så spänd på framtiden och ser fram emot detta så mycket.

Just denna årsdagen var lite annorlunda, vi var inte bara ute och åt gott utan vi tog steget längre. Vi är nu förlovade med varandra och jag ser liksom inga hinder utan bara framgång i detta. NU, nu kan livet börja 🎀

Igår så jobbade han till 19, så jag tog mig in till Stockholm för att strosa runt i affärer innan han slutade men det var så grymt dåligt väder. Det snöade och blåste och det var jag inte riktigt beredd på så jag gick till hans jobb istället och väntade där. När han hade slutat så drog vi oss mot stan för att hitta något ställe att äta, vi hittade jensens Böfhus som låg vid Rådmansgatan. Riktigt god mat, perfekt stekt kött och det var helt klart värt pengarna !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Personligt

Juli - Tillbringade dagarna i våran nya stuga och åkte runt på marknader i regnet ..

Augusti - Nu var det äntligen våran tur för semester som vi tillbringade tiden i Ullared, Falkenberg, Varberg och Göteborg. Var så skönt att bara vara vi 2 och kunna bygga på relationen och njuta. Vi hade tur med vädret fram tills sista dagarna då vi skulle tälta .. efter en natt så packade vi ihop vid 19 på kvällen och åkte hemåt.. vi var väl hemma efter 01 men det var så skönt att komma hem till en mjuk säng.

September- Fortsatte med mitt hårfix för att utveckas och våga göra mer, fick färga och klippa vänners hår vilket var superkul! Mamma och jag tog även en tripp ner till Skåne för att hälsa på hennes syster och Ciaras(hunden) famil, på bilden är hennes man och dotter ;)
Jag åkte även upp till Stockholm och gjorde intagningsprov och jag kom in ! :D Så nu 25 Januari så startar jag min utbildning till frisör !

Oktober -

November - Startade upp mitt företagande som distributör för att lära mig om allt som har med företag att göra inför framtiden

December - Nu då, nu är vi här. Ja just nu är det kaos hemma.. kaos i min kropp .. Jag är sjuk hela tiden samtidigt som jag har så mycket att göra då vi äntligen ska flytta upp till Stockholm, tömma & städa en lägenhet själv är inget att rekommendera.. Är så glad för min familj och vänner som hjälper till i detta ! Men nu är det inte långt kvar, 2 dagar sen är det dax.. Hoppas bara att kroppen kan ge med sig snart och inte strida emot mig mer.. Det är nog nu liksom! Men snart är vi på plats och kan börja planera för framtiden :D

Likes

Comments

Personligt

Januari - Hade precis fått hem Ciara så vi använde all våran tid till att lära känna henne vilket betydde många turer ut till naturreservat osv ;)

Februari - Många mysiga turer ut i stugan där vi tillbringade många dagar och nätter tillsammans. Åkte även utomlands med mamma till Fuerteventura där vi var en vecka och bara myste vi 2.

Mars- Fick igång intresset för hår och frisyrer igen så mamma fick agera provdocka vilket var väldigt uppskattat för både henne och mig ;) Gjorde även en minnestatuering för min g-mormor som gått bort, den natten hon dog så tyckte jag se en riktigt stor stjärna när jag var som ledsnast. Den stjärnan blev en symbol för henne så min tatuering betyder " Av alla stjärnor lyser du starkast", en tatuering med mycket betydelse. Kom även igång med ridningen igen efter ett uppehåll, hittade en häst vid namn mormor vilket var lite komiskt!

April - Vi tog tag i saken och köpte en ny bil, eller ny och ny. Vi köpte en bättre begagnad bil som passade oss perfekt som vi båda gillade. Det är lite speciellt med första bil köpet tillsammans.

Maj- Nu kom sommaren och värmen, så de lediga dagarna tillbringades antingen på folkracebanor med pappa eller shoppingrundor med mamma ;) Bra variation iallafall, den är det inget fel på !

Juni - Ramsus och jag ville ifrån lägenheten och hittade då en superfin och mysig stuga med öppenspris som vi hyrde ca 10 min ifrån stan. Perfekt för oss två och djuren :D

Likes

Comments

Personligt

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en superfin jul och haft det skönt med familj och vänner.
Jag tänkte att eftersom denna blogg är ny så vill jag berätta lite mer om mig själv, jag tänkte börja med att berätta om min gymnasietid. När jag gick i 9an och skulle välja linje så hade jag ingen aning om vad jag ville gå, visste inte vad jag skulle gå eller vad jag ens ville göra. Jag gick till en sån där kvinna på skolan som skulle hjälpa oss att hitta rätt men ska jag vara ärlig så var det inte riktigt till någon hjälp. Hjälpen jag fick av henne var att hon tyckte att jag skulle gå ekonomi, en linje som jag aldrig skulle klara av pga allt plugg då jag var skoltrött redan innan. Tillslut så valde jag att gå Samhäll musik, en estetisk linje som jag tänkte skulle vara rolig samtidigt som man pluggade. Den linjen gjorde mig inte alltid gott då esteter har ett rykte sen innan som jag inte visste om, men jag märkte det ganska snabbt då jag förlorade många "vänner" och fick höra att jag "var" på ett visst sett bara för att jag var estet. Att gå ifrån att vara taggad på gymnasiet så gick jag hem första dagen med tårar i ögonen då jag fick höra så mycket fula ord mot mig och detta fortsatte under en lång tid....

Efter några veckor med tårar, osäkerhet och tvivlen på mig själv så valde jag att göra det bästa av det. Se alla de vännerna jag förlorade som att det visar mer om dem än vad det gör om mig, struntade i vad folk sa och gjorde det jag själv tyckte var roligt. Jag kände att jag inte kunde låta folk trycka ner mig mer, för nu var det min tur att skina. Jag öppnade upp mig och lärde känna massor av fina människor och jag lärde mig massor om mig själv, jag vågade stå på en scen ensam framför massor av människor. JAG vågade, jag var så stolt över mig själv.

Efter denna konserten så vågade jag mer och mer och sista året på gymnasiet innan studenten så hade vi en musikal, en musikal där jag hade en liten roll och en solosång. Efter allt skit man varit med om så är jag endå så oerhört stolt över mig själv för jag har växt så mycket som person och kunde inte vara starkare enligt mig själv. Nu är det bara framåt som gäller och det ska jag göra också. Ingenting kan stoppa mig nu och jag är på god gång, mer om det kommer i ett annat inlägg !

Hoppas ni har en fin kväll och gott nytt år !Likes

Comments

Personligt

Hej ! Jag heter Johanna och är 21 år, mitt 2017 kommer bli väldigt annorlunda och det kommer bli en riktig utmaning. Jag bor just nu i en mindre stad som jag trivs bra i då den är lugn och inte så stor, men det kommer ändras. Januari 2017 kommer jag och sambon flytta upp till Stockholm för ett nytt kapitel i livet. Han har redan börjar jobba där uppe så nu är det bara jag kvar här, i nästa vecka så kommer även jag flytta dit. Anledningen till flytten är att jag ska börja studera i Solna, min dröm ska äntligen uppfyllas. Jag har nämligen kommit in på Svenska frisörskolan vilket är en superbra och bred skola där jag kommer lära mig allt inom hår, löshår, naglar, smink, kläder och mycket mer!

Anledningen till denna bloggen är att jag ska kunna berätta om min skoltid och även kunna visa upp min utveckling. Detta kan vara kul både för mig att se tillbaka på men även att familj och vänner ska kunna "hålla koll" på mig ;)

Likes

Comments