Körde en riktig storstädning förra veckan och passade på att rensa bort alla julsaker, så skönt! För att fräscha till det ytterligare gick jag och köpte lite fina nya tulpaner, älskar blommor, det blir verkligen hemtrevligare plus en tjuvstart på våren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dragit på mig en riktig förkylning så kurerar mig med lite glass och film. Tur är väl att det är min lediga dag så missar inget jobb men hade gärna hellre varit frisk. Hoppas på bättring till imorgon!

Likes

Comments

Every Day, Photograph

Här är lite bilder från min och Oscars resa, finns en triljard till men har inte orkat gå igenom alla än, så det är detta ni får se ;)!

Resan var i alla fall helt fantastisk, helt klart de två häftigaste ställena jag någonsin varit på! På dominikanska njöt vi mest av sol, bad och avkoppling men gjorde även lite utflykter. En tripp till djungeln där vi vandrade samt åkte zipline mellan bergstopparna, vågade inte ta med mig kameran för visste inte hur vädret skulle vara men GoPro:n följde med så ska visa er bilder/film någon annan dag. Vi åkte även ut på några snorkulturer där vi även fick se delfiner!! Så fina djur!

I NY levde vi bara loppan, unnade oss go mat, shoppade (läs: massor!), gick på hockey och brunchade. ÄLSKAR denna stad! Drömmen, som många andras, är att få bosätta sig i denna stad men lär få vinna på lotto först..! ;)

Likes

Comments

Har haft en helt underbar start på 2017, fantastisk skidåkning med min underbara familj. Kunde inte önskat något annat!

Likes

Comments

Äntligen!
Nu befinner vi oss i Dominikanska Republiken och ska bara må gött i två veckor innan vi drar vidare till NY!!
Som jag längtat efter detta❤️

Kramis

Likes

Comments

Värma upp sig i höstkylan.

Likes

Comments