min sjukdom del 1

Tips, Musik, Min sjukdom, Disskusioner

ligger just nu och myser med en kopp varm te

Alltid när jag har svårt att sova så dricker jag te, inte det teet man blir pigg av utan det man bli sömnigare. Har TARA tidningen bredvid mig och får inspiration till att skriva.

Jag har tagit 8 tabletter nu för min sjukdom. Bipolaritet typ 1 är det jag har. Det blir alltså att jag tar ungefär 15 tabletter dagligen.

Jag hatar det, alltså hatar. Man blir torr i munnen, du blir seg. I början var det ett helvete. Man var sur, arg depression, men sen nu efter en vecka. Jag är Johanna. Lugn, sansad, pedagogisk. Sen har jag tiden att stanna upp, tänka, filosofera. Innan var det bara åk dit och hit, sen dit. Även om det försiggår fortfarande är det inte för jag är manisk, utan för jag är en aktiv person. Jag tycker om att cykla, göra roliga utfykter, åka någonstans men framförallt boxningen. Boxningen gör susen för min sjukdom. Vi bipolära är väldigt snabb lärda, fick jag höra av min läkare. När vi vill något så hittar vi något för att få ut vår ilska. *Oftast blir det droger. Någon bok jag kan extremt tipsa om, är Mikeal Persbrandt självbiografi. Han lever med samma hälsa som jag.

men framför allt resa

Just nu är jag inne på att spara så mycket pengar som möjligt. Annars kan jag inte göra de saker jag behöver göra. Jag kan inte resa, jag kan inte handla julklappar, jag kan inte göra det. Jag har förstått det nu!

snälla ni, stanna upp och var tacksam för det du har

Min underbara vän Louise älskar skönhet, hon kan typ allt om det och har kollat varenda produkt! Idag kom hon dit (vi är vänner allihopa, så jag är Nakas försöks kanin när vi gör behandlingar. Och Louise betalar hahahah!!

Louise är min förebild, louise är empatisk, försöker så mycket hon kan för att vara vän med mig och jag henne. Varje dag blir jag mer inspirerad av henne. Hur hennes hjärna kan förstå och får mig lugn. Hon lägger alltid handen på benet när jag pratar för hon vet att det är jobbigt. Den handen betyder mycket emellan åt, den handen får mig att prata.

min familj

Jag pratar mycket om familjen här, det är mina föräldrar Errol och Eva, sen min hel bror Viktor. Dessvärre har jag två andra syskon men de har valt detta själva. De kommer jag inte gå in på så djupet för att respektera dem men också för min familj!

Min familj är Viktor, Eva och Errol. Jonas och Maria är bara blod. Blod för mig är ingenting. Min släkt är mormor, moster, marbror, faster och mina två kusiner som är lilla syster och lille bror. De är min släkt och de gör allt för mig.

Jag har många föräldrar, personer, omkring mig som stöttar mig.

Exempelvis en arbetskamrat, tänker ej säga namn, Men när hennes son och min bästa vän dog, då blev dem min familj. Jag var Någon annan som var min ''extra mamma'' Jörgen, hade jag innan när jag tränade handboll.. hon uppfostrade mig under lagets gång,

Jag vet inte varför men har hellre roligt med de gamla än med tjugo två åringar. De är i sitt stadie (inte alla då) meni livet när jag var sexton drack som fan, osv. När jag är på en fest då är det med äldre. När jag tar ett glas vin, så tänker jag inte längre, åååh vad jag ska bli full. Nä jag tar hellre ett glas vin i en mysig miljö, typ balkong häng, ljus.


många av mina vänner är jag fruktansvärt tacksam för

Utan dem hade jag inte levt. Utan alla handlingar som de gjorde mot mig. Satte ner foten, sade nej det räcker, skrek på mig under psykosen. Tack, ni vet vilka ni är!! och tack för ni inspirerar mig varje dag. det är nu jag kan känna mig äkta igen!

Ligger i min brun utal sol i sängen

Ska också berätta om morgon dagen för er, men det blir i ett annat inlägg!!

tack för att ni är ni och ingen annan 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229