min alice

Inspiration, Bo i Malmö, Johanna bloggar, vardag

jag och godingarna träffades igår

Träffade vänner inne på psyket. Jenny och Alice. De är likadana som mig, bipolära. Jag har bipolär typ ett och de har typ två. Skillnaden är rätt så stor. De har en mildare variation. Men det betyder inte att det inte är lätt. Det är inte lätt att leva med denna sjukdom. Men vi tre blir starkare ihopa!

Gårdagen var jätte rolig, hade svin kul. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Hajan kom senare också, vilket var super kul. Rasmus, Alice kille var också där.


ikväll ska jag göra om lägenheten

Är så trött på kaoset här hemma, vill få bort massa grejer. Sälja, och se till att den är snygg. Vill att det ska bli organiserat och mindre saker.

När jag såg Jennys lägenhet igår, bilder finns i ett annat inlägg. Så blev jag så inspirerad, omg. Gud vad jag älskade lägenheten, hade kunnat bo där på heltid haha. Därför vill jag gärna göra om här hemma, har massa material, saker till det. Sen ska jag och mamma stå och sälja på BAKLUCKELOPPISEN. Det är faktiskt roligt, att stå där. Gjort det innan.


ska även se en gammal klassiker, skönt med egen tid!

Är egentligen bjuden hem till mamma och pappa, med mormor. Men jag orkar inte. Har varit på sjukhuset nu, och vill bara vara för mig själv. Fixa lägenheten, se till att den är snygg. Ordna med saker. Jag är väl en fixare skulle jag säga.

Något som jag ser fram emot är ju tända ljus, städad lägenhet, lagad mat, Stella bredvid mig. Fan vad jag har saknat min katt, min älskade unge. Hon ligger här bredvid mig i soffan, tittar på mig och spinner.

ta hand om varandra, johanna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229