längtar så mycket

vardag

imorgon blir det av, längtar

Hej på er godingar, äntligen onsdag imorgon. Jag och Alice har lovat varandra att inte blogga mer än två inlägg var per dag. Vi anser det blir för mycket, vi har inte tiden och det blir för mycket för er att läsa. Så dessa två inläggen kommer vara om olika saker, men för det mesta vår vardag. Jag kommer komma i rutin igen, vilket innebär andra saker. Kan känna det har varit för många inlägg för er men också för oss.

ABROPÅ ANNAT

Har gått igenom med läkaren om allting idag, jag har börjat på en medicin som kallas litium. Det är bipolär medicinen för oss som är bipolär ett. Det funkar helt fantastiskt, biverkningar för mig är att jag blir väldigt törstig och behöver ofta gå på toa. Medicinen är ett salt ämne, som ska göra att jag får ner mitt maniska.

Jag känner mig lugn, väldigt glad ikväll. Känner en stor lättnad över att kunna komma hem. Blir utskriven imorgon, och jag kan gå när som efter frukosten. Så ska ta min fjällrävs väska och sen bege mig utåt. Kommer ta bussen från södervärn mot hemmet. Helt fantastisk känsla efter nästan två veckors tid på psyket.

Vi hörs om mina planer för morgon dagen, se till nu att ta hand om varandraJohanna Carlsson

  • vardag
  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229