KPT - kognitiv beteende terapi

Eftersom jag är bipolär så har jag rätt till kpt. Kpt är till för alla, som har en psykisk ohälsa. Men också ifall man behöver hjälpen till varför man mår dåligt. Jag har gått hos Peter och Anna en lång tid. Jag har fått lära mig vissa saker som man ska göra ifall man lider utav något.
Jag har fått bättre självförtroende. Men det är också för jg boxas.


Att boxas är inte bara roligt. Man får respekt mor andra människor och hur man ska gå tillväga.
Jag har tränat många ungdomar som mår psykiskt dåligt.
Inga namn kommer nämnas i denna blogg, det är deras ensak och det är dem som bestämmer om de vill säga eller inte!

Exempel: det var hen som kom in genom dörrarna. Jag såg på hen att det enda han ville göra var att slåss. I en boxningshall ska man inte vara kaxig och tuff. Man ska hs respekt för andra eftersom det handlar om just slag. Det är ingen judo, eller någon annan kampsport. I ringen slåss man och man kan bli ritkigt skadad och man inte har respekt för andra.

Jag tog tag i hen och frågade hen om hen ville slåss, hen satt på bänken och var helt slut efter träningen. Hen var tanig och har alltid suttit och spelat.
Hen kom upp var arg för antagligen blir hen mobbad (om vad jg ska tro).
Jag sade ta på dig dina handskar så ska vi slåss. Hens adrenalin ökade. Jag sa ”om du någonsin tror att du ska vara tuff och inte ha hänsyn kommer jag aldrig träna dig igen”
Nu är hen på varje träning. Hen mår bättre, hen har fått styrka, hen har utvecklats, då en dag hen kan börja bli proffs. Jag ryser.

  • 542 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229