Middag hos Jenny

Johanna bloggar, boxing, vardag

Middag hos Jenny, trevligt värre. Det blir risotto på listan. Jesper, Jenny, Rasmus, Alice är här och vi har det mysigt! Det blir bra när middagen står serverad. Har boxats ikväll på redline. Kändes bra. Vi sparrade och jag fick lära mig mycket. Det är träning mån-lör! Måste träna varje dag och gå ner tio kilo för att börja tävla!

Gillar

Kommentarer

Varför äta kiwi?

Idag ska vi ha fågelsnack eller matsnack? Matsnack! Ännu en nyttigbomb! Här är en liten fruktsom både är bra för humöret, mage och kropp! Den innehåller serotonin som gör dig glad och som även lugnar oss, så har du sömnproblem så kan det vara värt att käka en kiwi innan du ska lägga dig. Även kiwin som så mycket annat är bra mot hjärt och kärlsjukdomar och innehåller en rad vitaminer! Närmare bestämt främst A, C och E men även en mängd fiber. Den hjälper även matsmältningen och innehåller få kalorier. Den kan vara allergifrikramkallande så bör till en början ätas i mindre mängder.
Denna frukt kallas för Kinas motsvarighet till krusbär.

Ta hand om varandra, kram Alice 🌻🌻 🌻

Gillar

Kommentarer

En regning dag

mina planer för dagen och kväll

Idag har jag äntligen stigit upp vid den tiden jag vill. Klockan åtta, känner mig trött och energi lös. Men samtidigt så sitter jag vid köksbordet med stekt ägg framför mig.

Mamma kommer hem vid tolv, då ska vi bege oss till min lägenhet för att ordna efter hur mitt beteende har varit. Alltså ta bort färg från golvet, och få det till att jag kan tända dem där ljusen för det är mysig stämning. Finns ingen mys het i min lägenhet längre, endast sår.

Jag ville inte till boxningen igår av personliga skäl, har ingen ork till att gå dit längre. Efter många tårar, beslöt jag och pappa att jag ska se om det finns en annan klubb som kan ge mig glädje och motivation. Har hittat en på Ystadsgatan. Jag och min kära vän Jenny ska dit ikväll och kolla, jag ska se om jag kan träna och vad kostnaderna är. Tog endast en promenad på trettio minuter igår. Och det känns i kroppen att man inte har samma energi.

Klockan tre är det dags med mötet igen, bipolär gruppen. Jag anser att det ändå är en bra grupp och man får veta vilka symptom man får tänka på i förväg innan man kommer i depression eller mani.

Men jag saknar Peter min terapeut, även min läkare. De är stora inspirationer, och de har hjälpt mig med mycket.

Kvällen blir boxning och efter det blir det middag hos Jenny. Både jag och Jesper ska dit. Därefter får jag gå och lägga mig i tid så jag kan vara lika duktig imorgon med att gå upp och hålla en rutin.

Märker att jag inte är Johanna, har ingen energi eller självförtroende längre. Känner ofta av symptomerna från en depression. Men gör allt för att slippa komma ner i dem spåren!


jag saknar skogen, detta var för ett år sedan

TA HAND OM VARANDRA!!! Johanna

Gillar

Kommentarer