apartment makeover

Inspiration, Lägenhets inspiration, make over, johanna

imorgon ska jag göra om min lägenhet

Pappa kommer hit, och vi ska måla en vägg. Åka till hornbach och ordna med mitt kök. Äntligen ska jag ta upp byrån från källaren, ska göra om den helt! Fixa med knoparna, dekorplast.

Alice åker till Ikea imorgon och ska köpa knoppar till mig, men kommer nog åka dit där på onsdag. Behöver vissa saker till hemmet! Som krukor, blommor osv.

Denna vecka kommer jag varje dag göra något med lägenheten:

Tis: Pappa måla väggen i köket
Ons: Vardagsrummet, sortera ner allt som du inte vill ha.
Tors: Hjulhuset med bilen, sen gå in på Emmaus och se om det finns något praktiskt till köket.
Fredag: Storstäda, och gå ner med saker i förrådet.

Torsdag ska jag sova med Sandra, så vill gärna få min lägenhet klar tills dess. Sen helgen är uppbokade, med massor av vänner. Då är min tanke att de ska vara sprillans snyggt och klart i lägenheten!

Gillar

Kommentarer

Kärlek till en vän

Idag var ja med Alice som bloggar här också!
Vår första dag utanför boendet, med bara oss själva! Så mysigt, vi var på hornbauh, myrorna, Emmaus, och därefter mobilia! Det var så härligt att vara med hemne, kunna skratta ihopa och bara vara sig själv!

Ta hand om varandra , Johanna

Gillar

Kommentarer

Att vara tillsammans

Jag träffade Rasmus för lite mer än två år sen. Vi träffades på festival och började dejta en månad efter det. Han fick mig direkt. Och jag fick honom. Han är min bästa vän, min livspartner, min tvillingsjäl.

För mig har det hela tiden varit väldigt viktigt att träffa någon där det är mycket känslor involverade. Jag vill ha ett starkt band, en som känner mig utan och innan. Och en som får mig att känna.

Jag har vänner som föredrar ett mer känslostelt förhållande. Ett förhållande där känslor inte är involverade då man inte blir lika sårad.

Men jag vill bli sårad. Jag vill skrika av smärta. Jag vill riva itu varje bit av mig för att älska varje bit av honom.
För han får mig lycklig. Han får mig att skratta rakt ut. Han får mig att skrika av lycka. Han får mig att känna mig som världens gladaste själ.

Ta hand om varandra, kram Alice 🌻🌻🌻

Gillar

Kommentarer