Träning och hälsa - boxning

boxing, bipolaritet typ 1

Jag har bytt klubb till redline i Malmö. Där finns kärlek, skratt och gemenskap.
Jag kom med i elit gruppen och någon dag ska jag stå i ringen. Någon gång ska jag tävla, känna adrenalinet. Känna glädjen av att vinna. Men det är en lång uppförsbacke, det är lång väg att gå. Speciellt nu med alla konsekvenser som finns i livet.

Jag måste göra något, jag måste känna glädje i att vakna. Och jag vet vad. Filma, fota, få inspiration genom youtube. Få glädje av att redigera!

Gillar

Kommentarer

Middag hos Jenny

Middag hos Jenny, trevligt värre. Det blir risotto på listan. Jesper, Jenny, Rasmus, Alice är här och vi har det mysigt! Det blir bra när middagen står serverad. Har boxats ikväll på redline. Kändes bra. Vi sparrade och jag fick lära mig mycket. Det är träning mån-lör! Måste träna varje dag och gå ner tio kilo för att börja tävla!

Gillar

Kommentarer

Varför äta kiwi?

Idag ska vi ha fågelsnack eller matsnack? Matsnack! Ännu en nyttigbomb! Här är en liten fruktsom både är bra för humöret, mage och kropp! Den innehåller serotonin som gör dig glad och som även lugnar oss, så har du sömnproblem så kan det vara värt att käka en kiwi innan du ska lägga dig. Även kiwin som så mycket annat är bra mot hjärt och kärlsjukdomar och innehåller en rad vitaminer! Närmare bestämt främst A, C och E men även en mängd fiber. Den hjälper även matsmältningen och innehåller få kalorier. Den kan vara allergifrikramkallande så bör till en början ätas i mindre mängder.
Denna frukt kallas för Kinas motsvarighet till krusbär.

Ta hand om varandra, kram Alice 🌻🌻 🌻

Gillar

Kommentarer