Hej godingar! Sitter här hemma i min sköna fåtölj med en baylis i handen. Så gott. Jobbet gick väldigt bra, vi var ute mestadels av tiden. Så fint väder, bra pulkabacke och ett härligt humör. Huvudvärken gick bort under dagen, skönt. David och hans lillebror Ebbe kom hem fören stund sen och snart kommer Davids pappa. Vi ska laga burritos och dricka gott! Sen ska jag soooova, gud vad skönt att få sova ut imorgon. Tror det blir en dusch ikväll, så slipper jag va i vägen imorgon bitti. Vi får se kanske vaknar jättetidigt och hoppar in i duschen. Haha, så onödig information för er, men det är verkligen detta som är så skönt att skriva. Jag strukturerar mitt huvud som oftast är kaos. Så... middag väntar, alkohol, chips och sömn. Imorgon blir det nog en mysig dag på stan och lite andra ärenden och på söndag satsar jag på att träna och pyssla om mig själv. Jag slutar tidigt på måndag, så jag ska försöka hitta på något roligt! Förhoppningsvis ploppar en outfitbild upp imorgon, men inte med systemkameran eftersom jag inte fått igång den än. Men en liten mobilbild är inte fy skam. 

Hoppas ni får en fin fredag! 
kramizzz!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej godingar! Nu är det så att jag ska försöka att börja blogga igen. Jag jobbar på och livet rullar och rullar med det känns som att det fattas något. Jag vill ha en plattform där jag kan uttrycka mina känslor, visa mode och förhoppningsvis sprida liiiiite musik. 

Jag jobbar nu som förskollärare i Göteborg sen 8 månader tillbaka. Kan inte fatta att jag som 23åring tog en kandidat efter 3,5 år på universitetet. Nu har jag hunnit jobba ett tag och blivit ett år äldre. 24 år alltså. Ett jobb, god inkomst, bil och en fin lägenhet med min sambo. Måste boosta mig själv. Men som sagt.. även att jag får vara väldigt kreativ med barnen så saknar jag att ha något eget, bara något jag älskar. Så... jag ska leta fram minneskortet till min kamera, rensa bilder, skapa mappar, köpa mig mitt elpiano och mick. Tanken är att jag ska försöka leverera varje dag men det kan bli väldigt svårt... Även att jag jobbar som lärare så älskar jag att sprida mode på jobbet. Älskar kläder. Vi får se hur det går men jag gör ett försök. 

Just nu ligger jag i sängen med sån huvudvärk. Men har tillsammans med min sambo hunnit storstäda hela lägenheten eftersom min svärfar och svärbror kommer imorgon. Jag gick hem tidigare från jobbet idag eftersom jag var tvungen att vila mitt huvud. Det var ett bra beslut för nu kommer jag kunna jobba imorgon. 

Som sagt, imorgon väntas jobb 07:00 - 16:00. David skjutsar mig till jobbet sen får jag ta bussen hem. På lördag blir det en heldag på stan med familjen. Sen på söndag ska jag iallafall chilla och ta det lugnt.
puzz!​
​​​

Likes

Comments