Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Någon gång innan jag dör ska jag absolut ha besökt alla dessa destinationer.


Likes

Comments

Tjenare! Idag har jag inte gjort någonting alls haha, igår eller inatt så var det ju nyår woho hade roligt iallafall hoppas ni också hade det. Jag hade några nyårslöften som jag faktiskt denna gången ska genomföra, tycker verkligen att det är gött att det är nytt 2015 nu jag behöver verkligen en ny start och detta är mitt år haha. Igår först då så hade vi en liten klassmiddag hos en i klassen då alla kunde inte komma men hade jätte roligt ändå och dom hade gjort det jätte fint och jätte god mat, efter det åkte vi till en annan kompis och krökade och sen på tolvslaget så smällde vi raketer gick lite snett ibland haha, sedan så gick vi hem till en annan kompis men det sög så jag och Lovisa åkte hem.
Mina planer för imorgon är att jag först ska träna på morgonen sedan kanske jag ska åka in till stan med Sara sen ska jag åka och handla och efter det så blir det att titta på lite resor, vill inte vara kvar i Sverige känner jag vill verkligen utomlands nu!
Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag så åkte jag in till stan med Carro och Lovisa, och vi tänkte shoppa lite det var vääldigt kallt men vi var ju mest inne i nordstan så. Hade jätte roligt efter det så åkte vi hem till mig och provade allt och sen åkte Carro hem och Lovisa också men ska snart träffa henne igen så ska vi hitta på något. Hade gjort en lista på vad jag skulle köpa på rean blev ju inte direkt så men fick med mig hem en T-shirt,kavajbyxor,pälsjacka, ett par trosor en väska och en spetsbh blev mycket spontanköp haha.

Var tvungen att köra en sån modepose på sista bilden haha

Likes

Comments

Vet att bloggningen inte varit på topp direkt, har inte orkat så ska nu sammanfatta lite.
Igår hade vi ht mys med 1:orna 2:orna och 3:orna, de ordnade lite aktiviteter ett där man skulle bygga ett pepparkshus på tid alla hade sin egna grupp kan ju säga att mil grupp kom ju sist så misslyckade sedan hade de andra aktiviteter och sen blev det filmvisning väldigt mysigt och roligt tyckte jag, sen åkte jag och Lovisa med till Carro och så fixade hon våra naglar. Nu idag så fick vi jullov så skönt! Vi hade lite mys och sedan julklappsleken och sedan åkte jag och tränade och snart ska jag träffa Lovisa och några andra, har också beställt nyårsklänning också den var jätte fin får se om den passar bara.


Likes

Comments

har nu precis tittat klart på årets Victorias secret show och måste säga att jag tyckte det var jätte bra! Tyckte näst om de sista två uppträdanden med Hozier och Taylor Swift. För att se showen så är det bara att klicka här

       

Likes

Comments

sitter och har precis gjort klart min läxa och ska gå och lägga mig tänkte jag, träffade Ellen så var hemma hos henne och vi ''flummade'' som vi brukar göra skit kul sen kom Cecilia också så gick vi ut på en snabb hundprommis och vi stod och rappade lite också haha sen åkte jag & Ellen till gymmet och idag blev det överkroppen armar osv. gjorde en magövning som vi var tvungna att prova den var jätte rolig och sen gjorde vi squats! här är lite bilder från min dag.

Likes

Comments

usch har tagit igenom mig ännu en måndag, idag var det en låång dag i skolan. Vi har så mycket projekt och inlämningar och redovisningar innan jul så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag åkte som vanligt hem efter skolan åt lite kvarg och samlade krafter inför träningen, sen mötte jag Ellen då så åkte vi till gymmet och körde mage & rygg på slutet blev det lite squats med kettlebell as jobbigt fick så mycket mjölksyra i benen och det kändes verkligen haha. Nu sitter jag hemma ska göra mig redo för att snart hoppa i sängs fick gjort lite läxa också behövdes. 


          

           Likes

Comments