Mammor på barnfritt!

Igår bjöds det in till barnfri middag med ett antal mammor i närområdet. Mycket trevligt! Papporna fick ta barnen och mammorna fick vin.

Vi hade en spännande meny. Till försnacks bjöds det på knäckemacka med gräddfilsdipp med lök i och svart rombädd. Sedan blev det tacos med pulled pork och pulled chicken, guacamole, gurka tomat, färsk koriander och en mangoröra bl.a. Det var otroligt gott med färsk koriander till tacosen. Mums. Jag tog tre portioner!

I fredags bjöd jag in oss till middag hos svärmor. Det kändes som en bra idé att slippa laga mat och sitta själva. Vi fick vanlig tacos. Så det har varit en riktig tacohelg, med mycket socialt! :)

Tjejmiddagen var mysig. Kanske en aning mycket prat om barn, men så blir det väl när mammor tossas ihop och saknar sina barn ;) vi är ju så vana att ha dem med på allt vi gör. Kunde inte låta bli att smygtitta på Ludwig i mobilen några gånger. Min andra hälft.

Idag blir det mycket mys med lilla hjärtat, framför babblarna mesans pappan i huset moppar golven. Bra fördelning tycker jag.

Gillar

Kommentarer

imandrea
imandrea,
Snygg😍😍😍
nouw.com/imandrea