Lycklig

Jag har på senaste känt flera tillfällen att jag är lycklig, att livet är roligt och tänkt tankar om hur bra jag har det som får jobba så omväxlande med studier, mottagning, bredvidgång, vaccinering. Att jag börjar bli en i gänget och lära känna mina kolleger, känna en tillhörighet. Nu har jag nått milstolpe 1 av 3 avseende min VFU. Nästa vecka ska jag vara på min 2a VFU-plats (verksamhetsförlagd utbildning), det ska bli så roligt.


Det är en så lärande tid i livet just nu. Jag gäspar emellanåt, flera gånger om dagen och det kan jag känna att jag skäms lite för. Dock orkar jag ändå göra lite saker om kvällarna ibland, jag har lite bättre tålamod med barnen och sambon än förut. jag hanterar ljud bättre även om det ibland inte går alls. I helgen sista timmen med byggkaoset så gick det inte alls en kväll, jag la 1 h på att försöka mäta ut rätt på en gipsplanka som vi behövde beskära efter väggens utformning. Jag hade skrivit och ritat upp alla måtten och ändå gjorde jag fel om och om igen, när vi stängde av musiken gick det som en dans. Snacka om att kunna bli okoncentrerad om man är trött och det är för mycket distraktioner runtomkring.

Summa summaro, det känns så tydligt att jag gör framsteg i måendet och det är en så härlig känsla.

Denna termin ska jag studera på mer n 50%, vi trycker in en 7,5 hp handledarutbildning också. ROLIGT! Snart är jag en student som är redo att handleda studenter på "nivån" under mig. Goals!


#handleda #handledning #mål #goals #dsk #studier #vfu ##lycklig #livet #utbildning #hälsa #framsteg

Gillar

Kommentarer