kämpigt

Jag fortsätter mitt kämpande. Måste säga att jag är stolt över min egen självdisciplin. Senast jag handlade såg jag mina favoritglassar i singelförpackning, kära otto päronglasstrutar. Köpte 2 styck till sambon, på kv��llen när han åt det åt jag fruktsallad istället. Det kändes lite surt men jag höll mig från att själv ta 2an.


Förra veckan var jag tvungen att ta mig till Jönköping för obligatorisk examinerande moment på universitet. Eftersom det är en bra bit att köra fick jag bo på hotell. Hotellet ordnade med mat och frukost som jag kunde äta. På kvällen ringde jag och hittade ett lunchställe som kunde ordna lunch åt mig också. Det kändes så bra att kunna "resa" utan att rucka på mina matvanor.

Tröttheten är kvar. Men jag har haft mindre huvudvärk på senaste, däremot är nackvärken besvärlig ännu. Åksjuka och yrsel har jag inte känt av på länge. Sömnen fortfarande bättre och jag går inte upp lika ofta som nätterna, inga nattsvettningar eller behov av att dricka på natten. Inte halsont lika ofta som förut. Inte lika mosig i huvudet längre. Det går framåt, även om det inte märks utåt.


Nu ska jag fortsätta plugga, jag lovade mig själv att inte låta studierna ta från min fritid. det höll sig inte. Jag är så nervös inför en stor tenta som är på torsdag. Så rädd att misslyckas. Den känns så omfattande, med så himla mycket ny information och kunskap som ska testas.

Gillar

Kommentarer