Framsteg o bakåtsteg.

Hur går kosten?

Sisådär! Jag misslyckades igen i tisdags, då skulle en kollega på vårdcentralen sluta och hon bjöd på en kladdkaka som var den mest fantastiska jag har stött på. Kladdig och mjuk på insidan hela vägen ut i kanten i princip, med ett knaprigt lock. jag var tvungen att smaka tre tuggor. Det var himmelskt.

Sedan dess har jag försökt vara än mer strikt med kosten. Jag har börjat ta en del av kosttillskotten som rekommenderas, samt varit noggran med att få i mig spirulina och vetekorngräspulver dagligen, dessa är inte alls goda. Jag har hittat att det blir lättare att svälja ned med färskpressad juice. Apelsin och ingefärapressar jag då, ev tsm med morot eller äpple. Bara läkande kost.


hittills idag har jag under förmiddagen fått i mig 5 dl citronvatten, 5 dl sellerijuice, 1 tsk korngräs, 1 tsk spirulina, micro c 2 kapsyler, 2 st l-lysine, sedan zink, b12, kardborrerot, citronmeliss, kanadensisk gulrot. ingefära, 3 äpplen, 2 apelsiner.

Till lunch planerar jag vegetarisk pytt med persilja, potatis, palsternacka, morot, lök, vitlök. Ev sallad vid sidan om det.

Mellanmål blir mer frukt. Kvällsmat blir massamancurry.

Nästa steg om jag inte märker framsteg i måendet torde vara att utesluta även fetter. alternativt monoeating med ex potatis o sallad. eller bananer.
Gud. För något år sedan hade jag trott att jag hade en ätstörning om man berättade detta för mig. så sjukt.


framsteg jag märkt hittills är att jag sover mycket bättre. Jag tål ljud och ljus bättre, men inte så bra som normalt.


#medicalmedium #kost #healthy #challenge #kost #nyttigt #hälsa #tahandomkroppen #blifrisk #healing

Gillar

Kommentarer