Vardag, Veckans Planer

Dagens middag


Här kommer planerna för veckan:

Måndag (Idag)
Idag har jag haft en dag då jag började med sovmorgon, innan jag satte igång och tvättade. Hade inte bokat någon tvätt-tid, men var ledigt hela dagen, så bokade. Fick även testat ett nytt recept (som kommer upp en annan dag här på bloggen). Annars har jag bara slappat och tagit det lugnt.

Tisdag
Imorgon blir det först psykologikurs i Lysekil, innan jag ska besikta bilen. Sedan ska jag gratta mamma, då hon fyller år.

Onsdag
Tänkte att jag skulle åka till torp och shoppa lite, om det inte blir ändrade planer. Behöver även handla mat.

Torsdag
Ett jobbpass (om jag inte gör ett passbyte, för i så fall blir det dans).

Fredag
Även denna dagen blir det jobb.

Lördag
Inget planerat, skulle ha jobbat men blev idag bestämt att jag gör ett passbyte mot en annan helg.

Söndag
Samma här, inget planerat än, då jag var inställd på jobb från början.


Så här ser min kommande vecka ut, och eftersom lördag och söndag inte är planerade än så kan vad som helst hända dessa dagar, hehe.

Nu ska jag se klart Det Okända på TV:n, innan jag ska gå och göra mig färdig för sängen. Kram ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Dagen började med att jag var på jobbet vid 7. Fick igår frågan om jag kunde jobba dubbelpass (= 7-ca 14 och sedan 16-21) men fick sedan på kvällen igår reda på att jag inte behövde jobba kvällen. Vid halv 10 tiden idag visade det sig att en annan person sjukskrivit sig vilket då betyder att jag ändå fick göra kvällen. Men jag kunde gå hem vid halv 10 ungefär, och vila innan jag skulle tillbaka.

När jag kom hem la jag mig på sängen till 12.30 och sedan ville jag ha en snabb mat då jag inte riktigt har tid och energi att stå och laga mat när jag ska iväg, så det fick bli en köpt matlåda som man värmer i micron. Sedan var det bara att bege sig tillbaka till jobbet.

Efter att jag kom hem har jag inte gjort mycket, har mest suttit framför tv:n. Fick plockat undan lite påsar i hallen (som jag skulle plockat undan för längesedan egentligen) då jag antagligen får besök imorgon.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Kram ❤️

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Idag var det upp tidigt för ett jobbpass mellan 7 och 14. Februari är en månad då många är sjuka ("VAB-ruari" som månaden ibland kallas pga av mycket VAB), detta resulterade i att det såg ut som att det inte var några insatta för ett par stycken på kvällen, och jag sa att jag helst ville var ledig ikväll, men om det skulle vara så att det ABSOLUT inte gick att få in någon, så skulle jag inte hitta på något. Detta gjorde att jag ville ha mat snabbt, och då mormor köpte en fiskgratäng till mig när jag var sjuk som var väldigt god bestämde jag mig för att köpa en sådan och äta nu när jag är frisk och det är mycket godare med mat. Så åt fiskgratängen och efter det låg jag bara på soffan en stund framför TV:n, och var beredd ifall att jag behövde jobba, men jag blev ledig, vilket är väldigt skönt då jag jobbat söndag, måndag, onsdag och idag. Sedan ska jag jobba imorgon, lördag och söndag. I Tisdags var jag iväg på Psykologikurs, så även om jag var ledig från jobbet den dagen var det ändå inte bara en lugn hemmadag.

Tänker att jag ska gå och lägga mig tidigt idag, så ska snart fixa mig för sängen. Kram ❤

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Min onsdag började med att jag var på jobbet 6.45 till 15.45. När jag sedan kom hem fick jag först satt upp namn på brevlådan innan jag sendan fick bokat en tvätt-tid. Första tvätten här hemma i lägenheten, haha.

Har sedan haft en lugn kväll, och för några dagar sedan köpte jag en kladdkaka i kiosken (vilket duger när man inte orkar baka) som jag tog och åt till framför ett nytt avsnitt av "The Good Doctor". Verkligen en serie jag rekommenderar!! Tror detta var 3:e (eller kanske 4:e) avsnittet, och jag är helt fast i serie.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, då jag gått upp tidigt i flera dagar nu, och ska göra det även imorgon. Kram ❤️

Likes

Comments

Vardag

Fick bli den "traditionella" toa-bilden från skolan, hehe

Hej!

Dagen började med Psykologikurs till 11.30, sedan åkte jag och handlade lite innan jag hämtade lite kläder "hemifrån" som jag tog med hem till lägenheten.

En stund efter jag kommit hem kom mormor hit och fikade. Hade köpt 2st semlor i Lysekil som jag bjöd på medan vi satt och bara pratade, och hade det allmänt mys!

Sedan har det bara varit en lugn eftermiddag, då jag inte gjort någonting. Kram ❤️

Likes

Comments

Vardag, Veckans Planer

Här kommer veckans planer denna veckan:


Måndag (Idag)

Idag jobbade jag 7-14. Efter det har jag bara haft en lugn eftermiddag/kväll. Har ätit lite mat (vilket blev reser ifrån igår, + ett stekt ägg). Annars har jag kollat lite på youtube och duschat. Resten av kvällen blir att mysa framför TV:n innan jag ska gå och sov.

Tisdag
Dagen börjar med Psykologikurs i Lysekil, och ska sedan se om jag kan hämta fler saker till lägenheten. Tänker även att jag ska se om jag kan boka en tvätt-tid, och kolla hur det ser ut i källaren här.

Onsdag
Denna dagen blir det jobb. Har inget annat planerat för nu läget.

Torsdag
Denna dagen är jag ledig från, men ska däremot på dans. Testade förra veckan på linedance, och tänker att jag ska fortsätta med detta.

Fredag
Blir jobb denna dag.

Lördag
Jobb även denna dag.

Söndag
Även denna dagen blir det jobb.Så här ser min kommande vecka ut. Mycket jobb, men tycker det är helt okej. Ser verkligen fram emot dansen på torsdag! Jag är väldigt dålig på att träna annars, men dans har jag alltid tyckt varit roligt (även om jag aldrig tidigare gått på dans) så detta blir perfekt.

Kram ❤

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Började dagen med jobb mellan 6.45 till 15.45. När jag sedan kom hem fick det bli något enkelt i matväg, vilket då blev stekt potatis och prinskorv. Gott och enkelt, då jag inte är mycket för att laga mat men ändå vill laga mat istället för att köpa "snabbmat" eller "frysmat". Stekte även ett ägg till detta.

Igår när pappa var här och hjälpte mig att sätta upp spegeln, hjälpte han även mig med att sätta upp min lampa över köksbordet. Blev riktigt nöjd!

Just nu kollar jag lite på youtube, men ska snart göra mig färdig för sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon med.

Kram ❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit ledig och tänkte att jag skulle ha tagit denna dagen till att fixa här hemma. Detta blev det dock inget av då jag somnade på soffan. Tror att jag kan ha behövt den sömnen även om jag även hade behövt fixa här lite, men men...

Vid 8 tiden kom pappa och hjälpte mig att sätta upp en spegel (då det behövde borras och mätas) och då tog han även med mitt "nattygsbord" som han byggt till mig för något år sedan, som vi satte upp. Väldigt smidigt att man kan fälla ned det så att det blir mindre, men fortfarande finns plats till t.ex mobilen.

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt. Kram ❤️

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag började jag dagen med ett jobbpass mellan 7-14. Efter det körde jag min syster till Uddevalla där hon skulle gå på bio. Sedan åkte jag vidare till CityGross och fick köpt lite jag glömde sist gång. Köpte även en fryst pizza och fick testat ugnen för första gången här i lägenheten. Ville även ha en semla vilket jag köpte och tog med hem. Detta har jag myst med framför tv:n hela kvällen.

Ska om en stund gå och lägga mig. Är ledig imorgon så får sova till morgonen, vilket är sååå skönt!!

Kram ❤️

Likes

Comments

Vardag, Dans

Hej!

Dagen började med att jag jobbade mellan 7-14 innan jag och min syster (Elin) gick ned till mig där vi var till ca 5. Sedan hände något otroligt roligt!! Min gudmor (och även arbetskamrat) hade frågat mig och Elin om vi ville hänga med och dansa linedance vilket vi tackade JA till. Så kl 5 drog vi först och fikade innan vi åkte vidare till Ödeborg för att testa på detta, och herregud vad roligt det var. Stegen gick dock väldigt fort och det var många steg man skulle lära sig vilket var väldigt svårt och i slutet förstod jag nästan inte alls vad jag skulle göra haha. Även om det var lite kaos vill jag absolut göra detta en gång i veckan (förutom när jag jobbar kväll), och får jag bara reda på vad danserna hette så kan jag kolla på dem hemma och öva under veckorna. SÅ KUL!!!

Nu har jag i alla fall kommit hem och fått duschat. Tänket att jag borde gå och sova snart, men kanske tar en liten stund framför tv:n först. Kram ❤️

Likes

Comments