Treat yourself - and your hair

Nu är hösten verkligen här! Det känns både tråkigt och glädjefyllt. Jag längtar mer till vintern faktiskt. Under hösten så blir mitt hår alltid frissigt och torrt, därför lägger jag alltid extra tid på att ta hand om det! Särskilt jag som färgar håret ofta! Bara denna hösten har jag gått från helsvart, till Svart/lilabayalage och nu svart/Brunbayalage och det tar verkligen på håret!

För mig så finns det bara en räddning - Sebstian Dark oil. Den finns på cocopanda (Här har ni rabattkoder till cocopanda) Den är verkligen en räddare i nöden och dpftar himmelskt gott. Enda nackdelen är att man får vara snabb med att fördela den i håret då den gärna absorberas i händerna snabbt. Jag brukar använda den MINST en gång om dagen, oftast innan jag ska sova.. Fördelar den då i håret och sedan flätar jag håret, alltid så bra resultat när man vaknar, använder också alltid efter tvätt i handdukstorkat hår och håret känns som nytt efteråt!

Sen är det ju också självklart viktigt vad man använder för shampoo och balsam. Jag använder alltid mina produkter från grazette och serien crush. Just nu använder jag heaven serien då jag behöver mycket fukt och att det ska repareras. Den serien ger även volym vilket passar mig som har så fruktansvärt platt och rakt hår med noll volym. Ger verkligen ett vårdande resultat och passar perfekt för er som får samma hår reaktion som jag till hösten!

Inlägget är i samarbete med rabble.

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Tack för tips!angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229