Det mesta som snurrar i mitt huvud just nu stavas dop. Dop, dop, dop.. Insåg nyligen att dopet är redan i helgen så denna vecka är det fullt upp med dopplanering, bakning och inköp av dopkläder. Vi ska bestämma psalmer och ingångslåt. Planera för när vi ska inreda lokalen, hur vi ska inreda. Bestämma frisyr, smink och skor. Listan kan göras lång, men herregud vad mycket som skall göras. Sen så har jag bestämt mig för att allt ska bakas hemifrån, till och med tårtorna. Tårtorna är dock det som stressar mig minst, det är allt runtomkring som tar all tid. Men det blir nog bra tillslut och framförallt väldigt skönt när det är över! :) Jag vet några som kommer att äta hämtpizza till middag på söndag iallafall..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helg var över alldeles för fort tycker jag! Okej, jag har lördag hela veckan men det är alltid en speciell känsla när det blir fredag och Sebastian är ledig med oss hela helgen. Trots mammaledigheten så finns fredagskänslan kvar vilket gör mig glad!

Dock så var jag denna lördag själv med Freja nästan hela dagen då hennes far var iväg på äventyr. Jag passade på att njuta av min ensamtid istället, Freja somnade vid 20-tiden så jag kunde i lugn och ro titta på Eurovision och dricka vin. Tänk vad man uppskattar ensamma kvällar mycket mer sedan man blev småbarnsförälder, framför allt tystheten och känslan att kunna titta på vilket program jag vill helt i fred. Men hur skönt det än är så väger det inte upp mot tiden med familjen :) Alla är olika men i vår relation mår vi bäst av att få ta del av båda världarna ❤️

Likes

Comments

I samarbete med Herobility har jag fått äran att hålla i en giveaway som avslutas imorgon söndag, kl 20. Gå in på min instagram (@arrreman) för att vara med och delta, det är inte så många som har deltagit så det finns en stor chans att vinna :)

Jag som har flaskat sedan start har sedan långt innan Freja ens föddes bunkrat upp med diverse flaskor i skåpet. Men som med allt annat så får man favoriter och de andra flaskorna bara står där och tar onödig plats. När vi sedan fick chansen att prova Herobility så fick jag en ny favorit i hyllan! Det jag föredrar allra mest med deras flaskor är att de är spillfria för jag vet inte hur många gånger jag har fått torka rent Freja's hals för att det spiller så mycket. Sedan så verkar Freja minst lika förtjust som jag själv är, jag skulle aldrig tvinga på henne en flaska hon inte skulle tycka om.

5 av 5 toasters till Herobility
😊🍞

Likes

Comments

Vilka helvetiska dagar jag har haft denna vecka, min mage har verkligen inte varit min bästa vän dessa dagar. Jag har sedan ca tre veckor tillbaka till och från lidit av magkramper som kommer och går, liknande de man får vid magsår/magkatarr. Men häromdagen eskalerade det totalt och jag låg och vred mig av smärta från kl 22 på onsdagskvällen och 36 timmar framåt, med några undantag då jag kunde fungera hyfsat normalt. Så jag var på vårdcentralen i torsdags och och där fick jag lämna massa prover men läkaren misstänkte att det var gallan som spökade. Jag har inte fått svar på alla prover än och ett ultraljud kommer att göras, men nu (peppar peppar) känner jag mig nästan som vanligt igen. Dock så vågar jag knappt äta då när det var som värst så kunde jag inte äta någonting utan att det gav ännu mer kramp. Så nu hoppas vi att de får svar på vad det är och att jag slipper att ha det såhär framöver, det var verkligen hemskt..

Men tack och lov så sov Freja HELA natten när det var som värst, från kl 22-06, mammas älskling. Det kan ha något med rota-vaccinet att göra som hon fick samma dag men jag intalar mig själv att hon ville vara snäll mot mor sin hehe..

Sebastian stannade hemma från jobbet i torsdag för att hjälpa mig när jag hade så ont, så då passade vi på att äta lunch ute när magen hade lugnat sig lite. En dum idé då det triggade igång kramperna igen haha, men men det var trevligt så länge det varade!Likes

Comments

För strax över 1 år sedan hände detta, det där stora ögonblicket som skulle förändra våra liv för evigt och väcka en stor fråga till liv. Något vi inte alls hade räknat med att behöva diskutera såpass tidigt i en nyss påbörjad relation. Varken jag eller Sebastian hade nog räknat med att få reda på en sådan stor sak på ett så drastiskt och plötsligt sätt. Här blev det inga blommor och en romantisk och påhittig överraskning, utan här blev det ett panikartat sms med en bild och en minst lika dramatisk text haha. Stackars Sebastian.. han måste ha fått en redig chock när han öppnade meddelandet.

Men bra blev det ju, minst sagt. Världens bästa beslut och vi är för alltid tacksamma över att vi följde våra hjärtan och gick emot normen. Nu, 1 år senare, är vi två stolta föräldrar till världens finaste dotter på 4 månader. Älskade underbara lilla Freja ❤️

Likes

Comments

Tänk att vår lilla skatt blev hela 16 veckor i måndags.. sexton veckor?! Herrejesus.. när jag var gravid så var 16 veckor en halv evighet, men nu när hon är utanför magen har 16 veckor gått superfort. Så mycket hon har utvecklats under dessa veckor, helt fantastiskt kul att se! Nyligen har hon upptäckt sina fötter och ska ligga och dra i dem hela tiden, nya favoritsysselsättningen tror jag nog. Imorse åt hon också en hel tesked med gröt, stora tjejen!

Varje dag med Freja är en välsignelse och att få se henne utvecklas och växa är bland det bästa som finns. Vår fina underbara lilla prinsessa 💜

Likes

Comments

Snart är hon här, vår älskade lilla prinsessa. Det är något av en hatkärlek jag har för min gravidmage just nu. Den har varit en del av mig i 10 månader och snart kommer den att vara borta och vi kommer att få äran att ha vår bebis på utsidan istället. Det ska bli så skönt att slippa känna sig tung och otymplig, men samtidigt så kommer jag sakna att känna alla rörelser därinne.

11 dagar kvar och ännu inget tecken på att hon är påväg..

Likes

Comments

Skäms över mig själv så dålig jag är på att skriva här, jag skyller på tröttheten för den är rätt påfrestande måste jag erkänna.

Jag har börjat ledsna lite nu på att vara gravid om man får säga så, men mest för att jag känner mig otymplig och känner inte igen min kropp. Jag har även sedan någon vecka tillbaka börjat få riktiga kramper på jobbet, ryggen värker så jag nästan börjar må illa och magen spänner och trycker nedåt, som att hon är påväg ut. Förra veckan var det så illa så Sebastian i princip tvingade mig att vara hemma från jobbet på fredagen samt mån & tis. När jag var tillbaka nu i onsdags hann jag jobba knappt en halvtimme innan värken och smärtan kom tillbaka. På måndag har jag läkartid på Mvc så jag får se vad vi kommer fram till då.

Vecka 31 är vi inne i nu, 9 veckor kvar ungefär. Det känns så overkligt på något sätt, att om ca två månader är vi föräldrar. Det är ingen känsla jag nånsin kommer kunna förstå mig på förrän hon väl kommit till oss ❤️

Likes

Comments

Nu är vi inne i vecka 29 och magen växer och växer. Även lillfröken därinne, hon sparkar och har sig och vänder sig om vartannat, men hon gillar mest att ligga i nedre delen av magen och gärna på högersidan :)

Jag har börjat fundera på det här med skötväska, är det nödvändigt och isåfall vilken? Vår vagn är inte byggd för att bära en skötväska men vill man ha en där ändå så får den inte väga mer än 2 kg. Mina största krav på skötväska är att den ska matcha i färgen samt vara användbar både för mig och för Sebastian, han vill gärna inte gå runt med en supertjejig väska vilket jag kan förstå haha. Vi har faktiskt spanat lite på Stadium också för deras vanliga väskor är rätt snygga och påminner om en skötväska :)Likes

Comments

Godmorgon!

Vad jag märker att min kropp behöver sova, på kvällarna kan jag däcka totalt i soffan och när jag väl blivit trött så är det kört. Även morgnarna har börjat bli riktigt kämpiga att ta sig upp på, så sjukskrivningen kunde inte kommit med lägligt.

Idag har vi knytte med barnen men jag kommer sluta tidigare för 13.30 är det Mvc-besök som står på schemat. Jag ser fram emot varenda besök, tycker det är så mysigt och det gör att graviditeten känns mer verklig. Vi har fått en superbra barnmorska också vilket bidrar lite! :)

Nu ska jag gå upp och äta min standardfrukost - fil & flingor. Ha en fin dag!

Likes

Comments