KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag började dagen superbra, ända tills vi fick tillbaka våra engelska uppsatser, är så besviken på mig själv vet att jag kan så mycket bättre... Annars hoppas jag på att dagen snart blir lite bättre! 

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sist, har inte riktigt haft tid och ork att förrutom allt som är i skolan, 
driva en blogg. Men nu ska jag försöka göra allt så smidigt som det var förrut, med lite rutiner och så. Har legat inne i tre dagar och inte rört mig ur sängen knappt, levt på knäckebröd och vatten iprincip. Börjar äntligen bli lite bättre men man känner sig ändå som skit. Har laddat ner lite filmer också, så tänkte att jag skulle se ''the hobbit'' nu. Så lägger jag upp ett litet collage på det jag gjort under den bloggfria tiden hehe

 

Likes

Comments

Igår så var det en superseg skoldag, efter det så åkte jag hem en snabbis, bytte om och lämnade min dator och så. Sen åkte jag och mötte Julia vid Globen, vi käkade lite snabbt och gick runt i lite affärer. Och slutade fredagen med hocket på hovet. (Dif-Mora) Som slutade 5-2 till dif, så himla skönt måste jag säga!
Nu ska jag städa iordning lite i mitt rum, duscha och fixa mig lite inför ikväll då jag ska möta upp mina tjejer och käka lite och fira min födelsedag  (som var förra helgen). Får se vad som händer det, men det finns ännu inga planer! 

 

Likes

Comments

Hela helgen har var fullt upp! I Fredags fyllde jag år och direkt efter skolan så åkte jag för att jobba några timmar, blev lite firad där fick tårta och blommor. Efter jobbet åkte jag och familjen och käkade på en kina reasturang, firade mig lite och sen så tog jag det lugnt hemma bara. Ställde klockan tidigt på lördag morgonen eftersom jag skulle jobba lite mer, började vid 9 och slutade vid 7. Var helt slut när jag kom hem så stannade bara hemma i soffan. Och söndagen spenderades med min syster i stan hela dagen, sen åkte jag hem och fixade mig lite, åkte och mötte Amanda och sen så åkte vi till Heron för att äta födelsedagsmiddag och kolla på bio. Vi såg ''EGO'' Sjukt bra film, bättre än vad jag trodde och är helt klart värd att se! Sen åkte vi hem till henne och kollade film tills vi somnade. Så var sjukt seg imorse när vi skulle gå upp.. 

Likes

Comments

Va i skolan en timma innan jag började idag för att göra en redovisning, snacka om kämpe! Har bara haft en lektion och lunch ännu men slutar halv fyra så det är en lång dag idag. Och dessutom så fyller jag år imorgon!

Likes

Comments