Nya inlägg

MATCH

Lördag 17/2

”Bara äga scenen”

JAAAA!!!

Alltså jag är så j*vla glad just nu!!!!! Idag spelade jag match (i volleyboll) och vi vann. Så sjukt roligt och vi var så sjukt duktiga. Jag bara älskar denna sporten och ännu mer när man vinner, Hahah. Vi var så duktiga, kämpade och då blir jag bara så stolt. <3

Jag känner att jag kommer leva på detta länge!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag vänner!

Hur mår ni idag? Idag mår jag toppen! Vaknade vid 08:00, åt frukost med familjen sen vid 11 åkte jag till gymmet med en kompis och körde ett härligt ben pass. Extremt jobbigt (dog typ Hahah) men det kändes givande. Jag var hemma vid 13 och åt lite igen. Nu tänkte jag duscha och brun utan sola mig lite hehe. Sen blir det nog plugg innan lördag kvällen närmar sig.

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag, puss!

Likes

Comments

BÄSTA FILMEN JAG VET!

Detta är en inspirerande, motiverande och peppande film som jag bara älskar. Filmen heter Burlesque och huvudrollen spelas av Christina Aguilera.

Anledningen till att jag älskar denna filmen är för att Amy (huvudrollen) verkligen följer sina drömmar och att hon lyckas inom det som hon är så passionerad om. Jag såg denna filmen kanske i slutet a hösten början av vintern och sen dess har jag sett den 4 om inte 5 gånger redan. Jag bara vill leva hennes liv!!! Så är det Hahah. Jag vill vara skit duktig på något och bara äga scenen. Tänk er så coolt! Hon har så fin röst och är så fin, hehe. Nää alltså jag bara älskar den.

Jag är en person som påverkas väldigt mycket av filmer och inte bara medans jag tittar utan efter också. Jag blir väldigt påverkad psykiskt och denna filmen får mig till att vilja ta reda på vad jag verkligen vill göra i livet och jag vill att jag ska älska det lika mycket som huvudrollen gör.

Detta blev ett väldigt flummigt inlägg men det jag vill säga är bara... se denna filmen!

Tack och hej leverpastej! <3

Likes

Comments

Bild 1: Fina Malin <3 // Bild 2: Gotte mys! // Bild 3: En bild på mig och en skymt av min nya jacka!

Heeeej vänner!

Det var ett tag sedan jag skrev och jag har saknat det. Idag är första dagen på sportlovet och jag har bara försökt att varva ner. Lite ledigt.... det ska bli så skönt! Än så länge har jag inga planer inför veckan mer än att träna och försöka samla energi så jag pallar de skolveckor som kommer sen. Tyvärr kommer jag behöva plugga också men man kanske ska passa på när man har tid.

Det hade suttit extremt bra med en utomlands resa nu gärna mot värmen. För nu börjar jag bli väldigt trött på det gråa, blåsiga och regniga Sverige :-(

Ska ni utomlands?

Ja vad gjorde jag då idag... Malin hörde av sig och frågade om jag ville äta lunch. Vi åt bara på Mc Donalds för vi båda var sugna på att frossa in ledigheten Hahah. Vi hade väldigt roligt och satt där väldigt länge då regnet kom och då ville vi inte gå ut hehe. Efter mc Donalds köpte vi ännu mer bra mat Hahahah alltså vi köpte massa glass och godis och gick hem till mig och frossa lite till. Men är det lov så är det eller? ;-)

Jag kan iallafall erkänna att jag fick ont i magen nu på kvällen Hahah. Nu sitter jag bara och myser i soffan med mamsen och papsen <3

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner, puss på er!

Likes

Comments

Hej vänner!

God fortsättning och jag hoppas ni firade in det nyåret på bästa sätt. Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag omgiven av vänner och det blev en bra start på året. Sedan dess har jag bara slappat, jag kan lova er att netflix har varit min bästa vän hahah. Men något som jag också hunnit göra är att fundera lite över min bucket list 2018 (mål lista vill jag egentligen kalla det). Jag har en hyfsat lång lista nu med saker som jag vill...förlåt SKA göra/klara 2018. Denna underbara lista (hahah) tänkte jag dela med mig av idag.......

1. Resa utomlands med en kompis - detta är något som jag och en kompis har pratat om länge nu och håller på att planera (tror jag). Men det hade varit drömmen om det kunde bli av, tänk er HUR ROLIGT?!

2. Testa Yoga- det vill jag bara testa känner jag för det kanske inte alls är min grej men värt att prova ändå jag kanske hittar något som jag älskar.

3. Bli bättre på att gymma ensam- detta målet är ett måste för mig detta året. Jag är inte rädd för att gymma ensam bara det att jag bara helst inte gör det men det ska det bli ändring på.

4. Läsa 2 böcker- jag tänker inte ljuga... jag är extremt dålig på att läsa då de ända gångerna som jag läser är när jag tvingas göra det i skolan hahah. Men jag tycket det ser otroligt mysigt och härligt ut när människor sitter och läser jag vill att det ska vara jag.

5. Bygga upp min basgarderob- jag har tillräckligt mycket kläder egentligen men ändå känns det varje dag som att jag inte har något att ha på mig. Kan det bero på att jag inte har tillräckligt med baskläder? Jag tror det och därför ska jag förbättra min basgarderob detta året.

6. Lägga undan pengar till ett sparkonto varje månad- om jag vill resa med en kompis måste jag spara pengar så är det bara.

7. Öva på att svälja tabletter- detta är något som jag inte berättat om innan men det kommer säkert en förklaring i framtida blogginlägg, men jag kan inte svälja tabletter och jag håller ständigt på att öva med olika storlekar och detta året ska bli året jag ska klara av det.

8. Prioritera min egen hälsa- det har varit ofta man prioriterar bort sig själv i förhållande till skola, vänner och massa måsten i vardagen. Detta året vill jag bli bättre på att lyssna på min egen kropp, vad vill jag? hur måg jag? vad känner jag?

9. Prioritera bort saker som blir en belastning- detta är ännu en sak om handlar som att prioritera och i detta fallet prioritera bort. Men den är kopplad till punkt 8 då för att jag ska må bra måste jag skära ner på mina måsten. Jag har flera saker i åtanke men måste bestämma mig innan jag kan skriva om det här.

10. Träna fyra gånger i veckan, i mån om att jag är frisk och mår bra- just för att jag älskar att träna, jag har inte satt något träningsmål som att jag ska kunna göra 5 armhävningar eller se ut på ett visst sätt utan jag tränar för att jag tycker det är otroligt roligt. Därför vill jag planera in att jag gör det oftare.

11. Åka luftbåt i USA- eftersom att jag ska till USA i sommar kommer några av mina mål handla om vad jag vill göra när jag är där. Detta är en utav de sakerna.

12. Besöka Miami beach- det är bara ett måste.

13. Besöka Sanibel- detta är en strand fylld med vackra snäckor. Sök upp det alltså det ser drömmigt ut!

14. Ha en vegetarisk vecka- vill verkligen detta för jag vill veta om det är något för mig, jag har ätit vegetarisk mat och tycker att det är otroligt gott.

15. Köpa två modeböcker- för inspiration och för att jag älskar mode!

16. Bli vigare- okej jag ljög innan jag hade visst ett träningsmål... men detta är inte så illa, tror det kan vara bra för mig att vara lite mer rörlig.

17. Delta i ett lopp- detta var jag rädd för att skriva för jag är rädd att det inte kommer bli eftersom jag gjort det innan och vet därför hur jobbigt det är. Men jag minns även hur roligt det var och vilken energi kick man fick när man klarat det. Jag var så stolt över mig själv.

18. Klipps axelkort hår- jag vill har kort hår!! De senaste gångerna jag klippt mig har det varit lite längre än till nyckelbenet men jag vill våga klippa kortare.

19. Bli bättre på att dricka vatten- alltså jag vet inte hur ofta som jag kommer hem och har huvudvärk för att jag inte dricker tillräckligt med vatten. Men det ska det bli ändring på för 2018 ska bli vattnets år hahah.

20. Besöka en ny stad- bara för att vara lite äventyrlig.

21. LEVA I NUET- detta är mitt main mål detta året. Jag vill ta vara på varje ögonblick och inte leva i dåtid eller framtid utan här och nu.
Likes

Comments