Postad i: Mitt liv, Mina tankar

Det är med tungt hjärta som jag skriver det här inlägget. Jag har tänkt på det här väldigt länge och har nu bestämt mig. Jag ska sluta blogga.

Jag har älskat att blogga och en del av mig gör det fortfarande. Men, jag har ingenting att blogga om längre känner jag. Bloggen har blivit ett stress moment för mig. Jag känner att jag hela tiden måste upp med inlägg och så ska det inte vara. Vem vet jag kanske börjar skriva i framtiden igen men just nu känner jag inte för det.

Jag kommer fortfarande vara aktiv på sociala medier. Jag vill lägga ner mer energi på Instagram, Snapchat och Youtube!

Tack för den här tiden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Det är så gott med godis!

Idag är jag ledig men ska snart åka iväg med Ellen på ett ärende :) Ser verkligen fram emot det och jag är så säker på att det kommer gå bra!

Igår blev det en lugn kväll här hemma. Mys med Andreas, hemmagjord pizza och Gilmore girls. Jag somnade faktiskt klockan tio redan. Var så trött.

Resten utav veckan har jag väl inte så jätte mycket planer. Ska umgås med Andreas så mycket jag kan innan jag åker. Ska även hinna med att köpa det sista som behövs till resan.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Ta vara på soldagarna i Sverige. Dem är få.

Hej! Hoppas det är bra med er. Jag har jobbat idag och sitter nu på tåget hem. Ska möta upp Andreas på vägen och köpa pizza, det får bli dagens middag :)

Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till Mallorca! Längtar ihjäl mig.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

På senaste tiden så har jag börjat få finnar så igår gick jag förbi min skönhetsbutik The body shop. Jag älskar dem!

Hon som hjälpte mig sist med att hitta rätt produkter för min hy hjälpte mig även igår. Vi gjorde en hudanalys och min hy mår så bra som den ska. Dock så är det sommar nu och då behöver inte huden lika mycket fukt. Det är ju på vintern som huden är torrast och då behöver man extra mycket fukt.

Därför har jag nog börjat få finnar nu för under vintern använder man fetare produkter. Det behöver man inte göra på sommaren för då blir det extra mycket fett. Så nu gav hon mig lite tips så får vi hoppas på att det blir bättre. Till exempel att jag ska ha dagkräm på natten istället för nattkräm. Då nattkrämen är fet.

Det finns så mycket att lära sig och det är så intressant!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag ska jag testa på brasiliansk vaxning för första gången. Det är så jobbigt att raka sig hela tiden och få röda prickar och stubb direkt. Jag är ganska nervös. Mest för att klä av mig naken framför en främmande människa. Men man får väl tänka på att det är deras jobb. Önska mig lycka till!

Likes

Comments