Header

Jag har köpt Johanna Kajsons bok. Den verkar bra. Skönt att hon går igenom typ steg-för-steg vad som ska göras inför den stora dagen. Min favoritblogg är Maja Nilsson och hon ska gifta sig med sin Victor, nästa sommar tror jag. De har anlitat Johanna som bröllopskoordinator. Skapliga kontraster. Jag tyckte fet var dyrt med 239kr på Adlibris. Men sån är jag ha ha ha..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta år är det många vänner som fyller 25 år. Så det blir en hel del fester! I helgen var det dessas tur. En så rolig fest! Med hamburgare och pommes från Bro Bureger, kan det bli bättre ? Jag tror inte det.

Likes

Comments

Ikväll är det födelsedagsfest för två kompisar som fyllt 25 år. Så nu under ett par dagar har det droppat in folk från Jönköping som ska på festen då. Så igår åkte vi ner på stan efter jobbet och käkade lite på ölbaren. Burgarna där är så goda! Jag provade alkoholfria utbudet som vanligt. Mikeller var den som var bäst av de som jag drack. Mitt sällskap provade ölen med alkohol och den verkade också vara god. Den slank ner snabbt iallafall.

Nu sitter jag på en buss på väg mot norra Stockholm för bortamatch mot Bollstanäs. Hoppas på en bra match idag.

Likes

Comments