Header

Idag är jag ledig hela dagen. Förutom träning då så klart. Vi har ju två katter och idag var det dags att kastrera vårt nyaste tillskott till familjen. Så vi åkte och lämnade Toulouse imorse och så tog jag bussen och hämtade honom vid lunch. Det absolut första jag ser är att han ligger på rygg i buren för att han är helt snurrig efter att ha varit sövd. Sen så känner jag att det luktar kiss. Han har på max en minut kissat ner hela buren. Haha. Tur att det inte var så mycket folk på bussen hem säger jag bara. Sen när vi kommer hem så spyr han på golvet. Man ba: Tack lajvet! Men nu så ligger han och sover i fåtöljen så imorgon är det nog business as usual.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit ledig från jobbet så jag har inte gjort så många knop här hemma ska jag väl erkänna. Men jag har iallafall tagit bussen ner på stan och köpt nya hörlurar som behövdes. Jag har hankat mig fram med gamla Iphone-lurar även fast jag har en Samsungtelefon. Anledningen till det har varit att min ena katt tyckte att det var skitgott med laddsladdar och hörlurar när hon var yngre. Men nu så slog jag till och köpte hörlurar från Happy Plugs. De är skitsnygga och jag är skitnöjd.

Nu skulle jag väl kanske även behöva uppdatera telefonen som jag använder men det får bli ett senare inköp. Jag har tänkt att jag ska köpa en Iphone igen. Det är bra smidigt ändå när nästan alla mina vänner och familjen har just Iphone. Men jag gillar android ändå. Jag tror ändå att beslutet kommer att påverkas mest beroende på vad det är för kamera på telefonen.

Likes

Comments

Det är ganska klyschigt men det stämmer ju så väl inte på det som jag vill åstadkomma detta år. Jag har smugit igång mitt Golden Year. En lista har skrivits med punkter som jag vill förbättra inom fyra olika områden: kärlek, välmående, vänner och jobb.

Punkterna som har fått mest uppmärksamhet hittills är vänner och jobb. Temat som återkommer inom vänner är att jag måste bli bättre på att ta mig tid att vara med mina vänner. Inte vara så bekväm och bara umgås med Johannes hela tiden. Jobbområdet präglas mest av att jag vill få ett fast jobb. Börjar mer och mer att inse att jag kanske inte är så sugen på mäklare, men kan inte sätta ord på vad jag skulle vilja göra istället heller.

Det finns en del att jobba med men tur är att året är långt!Bild från när jag, Mamma och Marie var i huvudstaden och strosade runt i Gamla Stan.

Likes

Comments