Header

Nu är vi ute på lite kvällsmys på Brinken i Skutskär. Härligt! Tydligen ska vi ha filmkväll hos Lunds ikväll så det blir ju mysigt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag fick världens bästa bok i födelsedagspresent av familjen, "Bodylicius" av Sofi Fahrman och Julia Fors. En kompis tipsade mig om den i höstas men kom mig aldrig för att köpa den men nu ligger den hemma på kammaren bland alla andra böcker. 


Det finns verkligen jättebra övningar för hela kroppen i den. Avsnitten med övningar är inte så jättejobbiga så det känns ändå ganska lätt att ta sig i kragen och bara göra det. 

Det enda dåliga är att det inte är några recept i den utan bara allmänna råd. Men annars är den en perfekt träningsmotivation.


Likes

Comments


Det enda jag har har gjort idag är att ligga i soffan och kolla på Vampire diaries och sen släpa mig ut på en löprunda. Det var ta me tusan det svettigaste på väldigt länge! Det rann floder av svett på min kropp, fräscht jag vet. 

Jag har också blivit något av en taxichaufför till min lillebror. Jag är extra snäll den här veckan men nu är det tredje gången den här veckan jag skjutsar honom. Jag kanske ska begära bensinpengar lite senare? 


Jag och Johannes hade tänkt att gå på bio ikväll men nu så ville han gå på hockey och det tror inte jag att jag hinner så vi får väl se hur det blir.

Likes

Comments