Header

Äntligen fredag! Lycka!

Likes

Comments

Vært på gymmet. Ätit tacos och nu dricka cola och se på fotboll. Jag har haft sämre dagar! Om jag säger så.


Så träffade vi Drammens egna "i en annan del av köping" moppegäng. Duktiga dom är!



Likes

Comments

Idag tog jag mig iväg till jobbet. Bar osäker när jag kom dit om jag var helt i form men det var jag som tur är. Var väl promenaden till jobbet som magen inte gillade. Så jag vilar från träning idag , vill inte typ prutta hela tiden eller värre skita på mig. Hehe. Jag har precis duschat nu och ligger i sängen och kollar på Harry. Jag älskar Harry!



Likes

Comments

Jag börjar bli bättre! Äntligen! Kanske blir jobb imorgon ändå!

Likes

Comments

Jag har varit på apoteket och köpt lite medicin men ännu verkar det inte som att den hjälper. Jag orkar inte med det här haha. Just my luck liksom. Jag ligger fortfarande och "chillar" i sängen.

"Jag kommer älska dig tills jorden gått under, för jag kommer aldrig dö nej.
Det kommer aldrig vara över för mig"

Likes

Comments

Jag mår fortfarande skit. Gud har fortfarande något otalt med mig.. Jag ignorerade det faktum att jag har varit fruktansvärt dålig i magen men igår kväll så gick det inte att ignorera längre och idag ligger jag hemma i sängen där jag har nära till toaletten. Så roligt att jag bara nu är jag frisk, och så är jag inte det..

Måste iväg till apoteket när det öppnar vid 9.00 men än så länge så ligger jag i sängen och tycker väldigt synd om mig själv.
Livet leker.

Likes

Comments

Jag skulle ju som jag skrev tidigare köpa Paracet på butiken igår. Så jag går fram till pojken i kassan och säger att jag utöver det jag har i korgen vill jag även ha Paracet.

Han ba: Vill du ha runda eller avlånga?
Jag ba: Eeehh???!!!
Han ba: Det kanske ikke spiller noen roll?
Jag ba: Eeeeehh? Nej?

Jag får dom som är  runda.

Ungefär så här såg jag ut när han frågade.

Den stora frågan är då vad är det för skillnad på pillrerna förutom formen? Är den ena snabbare än den andra? Är det skillnad på pris? Smakar dom olika? Blir man gladare av dom runda för att dom är lite "tokigare"?

Detta är något som vi aldrig kommer att få svar på eftersom att jag inte är tillräckligt bra på norska för att våga fråga.

Likes

Comments

Har haft en helt okej helg denna helgen. Var ut till gulskogen med Erna och Stine i fredags efter jobbet, fyndade lite. Två festtoppar, en stickad tröja och en jacka. Bomberjackan som jag har skrivit om tidigare från Gina Tricot blev min för 250 kr och det var för bra för att vara sant så då köpte jag den.

Det här är Erna på Mc'ern som dom säger i Norge. (Donken alltså).

På kvällen styrde jag kosan hem till Stine för lite förfest. Jag och Stine drack en varsin liter vin igen.. Så smarta som vi är. Vi var ett par stycken hos Stine men det var bara jag, Stine, Jeanette, Maylen och Lars som gick på byn. Och vi hade det hur kul som helst! Dansade som bara den!




Vi hade det superkul som ni kanske ser. 

Vaknade på lördag och mådde som en påse skit. Inte nog med att jag var bakis så hade jag feber också. Herregud! Var tvungen att diska och städa  hela jäkla lägenheten för att det skulle vara visning på eftermiddagen. Klockan fem skulle visningen vara. Kvart i fem gick jag till affären för att köpa lite gottigt och paracet (alvedon). Hittade ett mysigt ställe att vila på vägen hem där jag chillade tills klockan var 18 då gick jag hem.


Myser och fryser som en febergalning på bilden.

Somnade vid 22 och vaknade 10.30 imorse helt feberfri! YES! LIVET LEKER! Ha en fortsatt fin söndag peepz!


Likes

Comments

Fy för måndagar. Har varit uppe sen supertidigt idag även fast jag börjar nio. Men jag glömde att kolla nya schemat i fredags så var tvungen att ringa till jobbet och höra vilken vakt jag hade imorse. Det positiva med det är att jag har hunnit sett lite Harry Potter och det är ju alltid bra tycker jag!

Likes

Comments