Header

Holmsbu spa och resortDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har varit på tur idag med barnen det var jättekul! Vi gick till kyrkan vid mig och lekte lite. Var lite sugen på att strunta i jobbet och bara gå hem men så kan jag ju ikke göra.. Tyvärr.

Jag vill ha en till lön så det känns okej att handla något fint till mig själv. Eller ett par saker som är fina skulle vara kul.Likes

Comments


Onsdag idag alltså och jag ska stänga barnehagen idag igen. Gjorde det igår också och det var nice. Följde med Stine och Jeanette runt och letade efter en bok och sen åkte vi till Gulskogen och käkade donken och kollade runt i lite affärer.

Kom hem och skypade lite med mamma och pappa och sen köpte jag flygbiljett hem vid jul. Sammanlagt kommer allt att gå på ungefär 600 kr och då tar det typ ganska några timmar att åka hem istället för att tå tåget och hålla på och resa i nästan 9 timmar.

Nu ska jag klä på mig ytterkläderna och börja göra mig redo. Ha det.


Likes

Comments

Jag lever. Har varit lite tyst här men är så drygt när datorn är trasig och jag inte har internet på telefonen förutom på jobbet. Men har haft en bra vecka förutom att jag är fortfarande är sjuk.. Men så är det ju ibland. Hade det megakul i helgen. Kult.Likes

Comments

Hade en sjukt dålig dag igår men den blev lite bättre när jag fick snacka lite med Maria. Sökte ett nytt jobb också, utifall jag inte får jobba kvar här efter jul. Man måste ju ha ett jobb liksom.W Funderar på att skriva in mig på ett bemanningsföretag också, det kanske är bra.

Dagen idag är inte bättre. Vaknade i morse och var så jävla dålig. Så dålig timing eftersom det är match ikväll som jag inte kan vara med på.. Kung det.

I fredags följde jag med Stine och två av hennes kompisar och bowlade. Det var jättekul och sen åkte jag och Stine hem till henne och såg på Hairspray. Den filmen är så bra!

Ikväll ska jag kolla efter lite fler jobb.

Likes

Comments
Shit vad stort det var! Önskar att jag hade fått lön som alla andra så jag också kunde handla lite fina saker. Men nej, jag blev bjuden på donken iallafall. Ska nu börja att fixa till mig för att åka på säsongsavslutning med laget som jag tränar med. Känner mig faktiskt inte så där jättesugen, har inte så mycket pengar och jag känner ingen. Men får väl åka dit en stund och sen åka hem om det inte passar. Vet att Stine ska ut så kanske möter upp dom istället om jag har det lite tråkigt. Jaja vi får se. 

ha det.

Likes

Comments

Stenger nästan barnehagen på en fredag. Tungt.

Likes

Comments

Jag såg lite på tv idag och zappade fram till "Jakten på det perfekta livet" och vilket program det är! Jag bara älskar Hanna Hellquist! Hon är så där härligt grov som jag bara älskar. Inte alls tillrätta lagd eller att hon känns lite spelad, lite för bra för att vara sann. Hanna Hellquist känns så äkta bara. Love it. Hon är fan bäst!


Likes

Comments


Stängde barnehagen idag. Faktiskt ganska skönt att göra det om jag ska vara ärlig. Man kommer sent och sen på eftermiddagen så är det lite barn och sen är det bara att stänga igen och gå hem.

Hade Martin på middag idag, Johannes misslyckades lite med maten med det kan ju hända vem som helst. Förutom mig, hehe. Ska kanske träna lite om en liten stund eller så hamnar jag i ryggläge på soffan.Likes

Comments