Header

Detta är något av det jag har hunnit med idag. Duktig känner jag mig och dagen är inte slut än!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför tar den här dagen aldrig slut för? Jag dör snart. Det enda positiva med dagen hittills är att det inte har varit bra väder. Haha då kan ingen vara på Brämmen och sola haha. Nu blev jag nästan lite glad.
Nu ska jag fortsätta med mina ritningar. I love it.

Likes

Comments

Sovit skitdåligt i natt och är så jävla trött nu. Fy fan. Att somna med ångest är inte bra, man vaknar med ångest då också. Hoppas att dagen går fort så jag får åka hem och vila. Och baka knäckebröd. Puss hej.

Likes

Comments

Sitter på jobbet igen med en kopp kaffe för att försöka hålla mig vaken. Tungt. Idag far resten av familjen iväg till stugan och lämnar mig ensam kvar. Det bra med att vara ensam hemma försvinner väldigt snabbt när jag inser att jag verkligen är ensam. Jag gillar inte att vara ensam hemma. Huset känns tomt och så ska det inte kännas . Aldrig någonsin!

Likes

Comments

Jag vill lyssna på Maroon 5 men det vill inte internetet på telefonen att jag ska göra. Drygt är bara förnamnet.

Likes

Comments

Samma soffa men med en filt istället för en öl. Vädret var fint imorse när jag vaknade men nu är det molnigt igen, men jag njuter av ledigheten ändå. Tungt tungt tungt med jobb imorgon när man byter promenader längs med Göta kanal mot att sitta hela dagar i fabriken.

Likes

Comments

Tar det nya livet efter 20 på allvar och går och lägger mig och sover kl 23. Skönt! Varför gör jag inte det varje lördag? Nej just ja, jag är ju bara för törstig varje lördag framåt kvällen. Livet är bra komplicerat.

God nattis!

Likes

Comments

Hemma från kalaset och ligger i soffan med en öl. Trevligt med kalas men crowden var too old för mig.

Fick lite tips inför Norge också. Det var något om bilar typ vet inte om jag kommer ha så stor nytta av just det rådet men man vet ju aldrig! Jag vill flytta nu, strunta i jobb och fotboll och bara åka! Men just ja jag måste ju ha pengar för att åka, blir till att härda ut de tre sista veckorna nu och sedan ladda om för att försöka få in en fot som timvikarie på dagis. Låter kul och inspirerande haha.

Likes

Comments

Nu är vi på väg till Mammas mosters kalas. Vädret är inte med oss, regnet hänger i luften vilket inte verkar vara fallet hemma i Gävle men man kan ju inte ha tur jämt haha.

Likes

Comments

Jag älskar Ljungsbro/Linköping. Hit vill jag flytta, jag trivs sjukt bra här.

Men blir ju förhoppningsvis flytt till Drammen istället i höst. Jag var in på Lagerhaus och hittade hur mycket grejer som helt som man vill ha! Jag vill flytta hemifrån nu på en gång så jag har ett eget hem att inreda med massa fina saker!

Likes

Comments