Header

Nu jävlar är det varmt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ska snart hojja iväg till fabriken för en introduktionsdag. Får lön för fyra timmar så jag klagar inte. Pusshej

Likes

Comments

Har laddat ner Sketchup från google så jag försöker förstå mig på hur man gör. Det går lite så där men är väl bara att nöta på. Orkar inte vara i solen nå mer nu, jag kan ju bli brun herregud. 


Likes

Comments

Idag har jag det bra! Först skolan, sen glass, träning och nu solar jag på altan med jojje! Älskar livet. Idag.

Likes

Comments

Myser lite i soffan med mamsen! Lite kallt på matchen så välbehövligt med lite mys med filt så här på kvällningen!

Likes

Comments

Träningskläderna är på! Nu är det bara att vänta på att klockan ska bli tillräckligt mycket.

Likes

Comments

Har tränat lite idag med. Kom överens med mig själv igår att helgerna är träningsfria, körde en gång igår på förmiddagen men jag kam ju säga att jag var oerhört osugen på kvällen att köra en gång till. Men idag så är det måndag och jag har alltså tränat. Ska ner till matchen sen och kolla och då blir det lite mer träning. Kul.

Johannes fick även vara min personliga tränare, jag ska bli bättre än någonsin. Om jag någonsin kommer tillbaka det vill säga. he he.

Heja Huge!

Likes

Comments

Kör lite blogg istället. Imorgon bitti ska jag upp och köra styrka igen. Jag kommer att ha träningsvärk konstant under tiden som knäskadad. Eller om man gjort illa knät en gång så kanske man alltid räknas som det? Frågorna är många och ingen vet riktigt svaren.
En sak är säker iallafall om inte jag får en killer-röv efter alla utfall och baksideövningar då vet jag inte vad som krävs för att trimma bakdelen!!!!!!!

Det fanns en liten "rutchkana" vid "fiskestugan" som boysen så klart lekte med!!

Likes

Comments

Mysdag idag. Åkte på och kollade på vår match först blev 5-2 till oss till slut. Mycket skönt!

Sen till skutskär för att handla lite och sen till "fiskestugan" för grillmys! Hade skitkul dom är så jävla störda i huvudet Johannes kompisar!

Likes

Comments

Idag har Johannes kalas. Kul för honom! Imorgon fyller han 20 år, grattis då. Alltså idag är det kalas det ska bli kul, enda tråkiga är att Johannes tycker att alla mina kläder är fula och dissar mig hela tiden. Perfekt. Jag älskar att känna mig ful, det bästa jag vet. Ska nog ringa till den som har kalaset och säga att jag är krasslig och inte kan komma. tråkigt.

Likes

Comments