Som ett mindre bröllop

I helgen var det dags för dop. Men inte vilket som helst utan Mickes kusin döpte sin fjärde son. Och då är det fest.

Det var inte jättemycket gäster men ungefär som ett större svenskt bröllop. Vad kan det ha varit, runt 150 gäster skulle jag tro.

Vi kom i vanlig ordning iväg för sent hemifrån och vi skulle hela vägen till Märsta så vi Kom något försenat fram. Tursamt han vi iallafall vara med på lite av dopet. Trodde tidsmässigt att det skulle vara runt en timme men det var något kortare. Fick i alla fall vara med om den viktiga biten. Badet och välsignelsen.


Sen var det fest. Och vilken fest! Maten var jätte bra. Jag älskar ju allt var meze heter och här saknades verkligen ingenting. Det fanns allt från babaganush till heta räkor. Grönsakerna var av absolut topp kvalité och köttet som serverades till huvudrätt var otroligt mört.

Efterättsbordet var nog det mest imponerande av allt. Vilket bord! hade kunnat frossa hela natten om tiden hade givits. Tyvärr var vi tvungna att åka hem vid 23. Emma var ensam hemma med en kompis och hon svarade inte i telefonen så vi blev lite oroliga. Men när vi kom hem sov de så sött i soffan båda två.

Men jag han sluka lite frukt och två bakelser som liknade Budapest rulle, min favorit. Jag önskar jag kunde tagit med hem för nu vattnas det i munnen bara jag tänker på dessa godsaker.

Dekorationen i festlokalen var fantastisk. Så jätte fina saker som stod uppställt. Haha ja våran trädgårds grillning vid Alexanders dop kommer inte i närheten av detta. Men vad gör det. Jag är otroligt glad att jag får möjligheten att dela denna upplevelser med fantastiska människor.

Grattis Carro och Daniel till dopet.

#dop #syriansktdop ##syrian #dopfest #tårta #festdekoration #interior #dekoration

Gillar

Kommentarer