Ny termin, Nya Äventyr

Igår började skolorna igen och även tjejernas basketträning. Redan dag två börjar gnället "jag vill inte gå till skolan". Jag biter ihop så käkarna krampar, trodde det skulle dröja lite längre innan det kom men det är bara att kämpa på. Hösten bjuder ju även på en hel del roligheter som gör det lättare. Nästa vecka blir det en weekend resa ner till Spanien för att hälsa på en vän som förra sommaren råkade ut för ett hjärtstopp men överlevde. Det var lite som ett uppvaknande, man ska inte skjuta upp saker för mycket för vem vet då om man hinner med det man tänkt. Så nu tar jag chansen och lapar lite extra sol innan höstens mörker sänker sig och firar vår vänskap med ett besök well overdue.

Innan jag åker iväg på min lilla tripp är det också dax att pröva nya vingar. På Måndag börjar jag nytt jobb. Lite fjärilar fladdrar allt då det är ett helt nytt område för mig och en helt ny arbetsgivare. Mitt senaste år har varit på Region Stockholm som det numera heter. Jag trivdes tyvärr inte så bra med den arbetsgivaren. Arbetskamraterna var de bästa och jobbet var kul men problemet satt på en helt annan nivå. Jag hoppas det blir bättre nu.

Nu tar jag vara på min sista vecka av ledighet, eller ledig, jobbar lite extra på mitt gamla,gamla jobb men just idag är jag ledig och ska nu åka och ge blod. 

Hur många av er därute är blodgivare? Om ni kan och har åldern uppmuntrar jag er alla all bidra. Vem vet om den dagen kommer när man själv behöver, då vill man ju att någon ska ha sett till att det finns. 

  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229