När katastrofen är ett faktum

Efter 3 år är jag nu nästan färdig. tre års kämpande för att få färdigt min magister examen. Datum är satt för att gå upp och försvara den och i tisdags skulle den in för sista översyn av min handledare. Vi sitter och gör sista korrigeringar då datorn kraschar. Ingen fara mitt arbete ligger ju på USB så när datorn automatiskt står att igen gör vi oss redo för att fortsätta.
När skärmen öppnar sig med mitt arbete öppnar sig avgrunden. Vad fan har hänt? Allt jag jobbat med senaste veckorna är borta! Men det kan inte vara möjligt Det är ju ett USB minne, det ska inte försvinna, men det är det. Hur M än försöker hjälpa mig hittar vi inte det. Och jo det var sparat. Minnet hade ju för sjutton varit uttaget ur datorn i mellan.
Jag bara reste mig upp och gick och la mig i sängen, kände mig helt uppgiven och tom. M satt fram till midnatt och försökte hjälpa mig, tacksam för en msn med fotografiskt minne, men han kunde ju inte fixa allt 😢

På jobbet dagen efter bröt jag ihop fullständigt. Tårarna sprutade och det kändes verkligen som om världen rasat samman.  Jag såg absolut ingen chans att hinna bli klar innan tisdag då den ska inlämnas till examinator.
Det är då min underbara, underbara chef ä, kollega och vän kramar om mig och säger vi löser det. Var ledig och skriv resten av veckan så fixar vi det här. mina kollegor kom in och kramade mig, stöttade mig på de sätt de kunde. Med ens kände jag mig starkare och att jag skulle fixa detta. Det är denna gemenskap, omtänksamhet och vänskap jag kommer sakna när jag byter jobb om två veckor. Jag kan bara hoppas på att den lyhördhet och omtänksamhet finns där med både bland kollegor och i ledningen.

Min handledare gav mig frist till fredag att skicka till henne och hon tar av sin helg för att ge mig feedback.

Är så otroligt tacksam att jag har så fina människor runt mig.

  • 317 visningar

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Du är så värd det finis!! Som du har kämpat, njut nu ordentligt! och tänk bara på det positiva!!❤️❤️❤️nouw.com/sarafogelström
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229