Mitt första botox party

Jag trodde aldrig jag skulle våga och för den delen trodde jag inte det fanns här hemma. När jag var i England hörde jag hur mycket som helst om dessa partyn där man fixar sig lite yngre.

Nu är det ju inte första gången men innan har jag hållit mig till att göra det på klinikerna. Men så dök det ner en inbjudan och jag tänkte varför inte :D, jag behövde ju påfyllning så det passade bra.

Så jag packade mig själv hem till Erika där två läkare från Natrufill väntade på att få sätta sina nålar i oss :D

Det fanns möjlighet att göra både Botox och fillers, men denna gången nöjde jag mig med att ge rynkorna en match. Jag gör Arga rynkan och pannan. Tycker att min huvudvärksproblematik blir mycket bättre med när jag inte kan aktivera arga rynkan så mycket ;)

Daniel som satte botox var väldigt proffsig och han förklarade bra hur han tänkte och gav bra svar på mina frågor. Hans partner in crime var den som som gjorde filler. Jag är väldigt nyfiken på det men har inte vågat ta det steget ännu. Men jag fick vara med och titta, vilket var jätte intressant. Daniel förklarade så bra hur man tänker när man lägger det, och hur man lägger det. Så intressant att lyssna på hur dom resonerade för att få ett så naturligt utseende som möjligt.

Visste du att om man är rökare så röker man oftast men cigaretten på samma ställe. Och där jag det bildas som en fördjupning i läppen. Väldigt viktigt att tänka på när man lägger fillers i läpparna.

Det var en trevlig och lärorik dag. Och jag är mycket nöjd med resultatet.


Kanske man skulle ha ett party själv eller så nöjer jag med att ta med alla mina vänner till Erika nästa gång


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229