Lofsan och Hugo inspirerar

Jag måste helt omedvetet tagit in en hel del av vad Loppi events inbjudna gäst Lofsan pratade om i går.

Jag var ju just när hon var på scen upptagen med en liten prinsessa i knät som ville ha min uppmärksamhet. Men då Det är ett intressant ämne att lyssna på just träning så fastnade ändå Lofsans ord om bonuspass i huvudet. Hon pratade om att inte sätta för höga mål som att träna varje dag (ingenkännings check på den) utan istället sätta lägre mål som träna två dagar i veckan och sen allt över det räknas som bonus pass. Och jag förstår tanken. För automatiskt så känner man ju sig faktiskt lite duktigare när man gör det där extra passet som faktiskt inte var inplanerat.

Och Hugo Rosas är ju en ganska rolig person. Han tillsammans med Cissi Ehrling från lets dance var en glädjespridare och det blev en del skratt Jag önskar jag hunnit ta bilden när han stog i bakgrunden och provade mustachen eller när de fastnade i varandra efter entresnurren, men var ju inte tillräckligt snabb. Så jag får låna en bilder av Sandra Rogers Photography

Resultatet av deras inspiration var i alla fall att jag istället för att ligga och vrida och vända mig i morse steg upp och begav mig ut på en runda. Jag glömmer hela tiden hur skönt det känns att komma ut och röra på sig. Det rensar verkligen huvudet på allt som snurrar. Är det någonstans man verkligen kan ge sig tid att bara låta tankarna vandra iväg så är det just på en Power Walk eller en löptur. Han precis ta mig runt innan regnet kom. Blev ju lite dränkt ändå för det kom ju ganska ordentligt med vatten så även om jag bara hade 200 m i regn såg man ut som en dränkt katt, haha. men det gjorde inget för det kändes hur bra som helst ändå.

​#träning #träningsmotivation #loppievent #loppisverige #höststart #regn

Gillar

Kommentarer

Anna,
Slank in här bakvägen... på något sätt. Och tänkte att det kanske de var dags att säga hej på dig!
Och ang bonuspassen. .De är enligt mig de bästa passen. Ger så himla mycket energi. Jag gillar dem skarpt
<3
http://womsa.se/frumagnolia/2016/08/26/tavla-om-biljetter-till-cirkus-scotts-musikalcirkus/
womsa.se/frumagnolia/
johannaaltun
johannaaltun,
Vad roligt att du slank in. Kul att få lära känna er som läser lite.
nouw.com/johannaaltun