Lever med huvudvärk

Huvudvärkens tid är åter. Jag funderar mer och mer på om jag behöver söka läkare och utreda om det är migrän jag har och även försöka hitta orsaker till att jag får så ont.

Igår började det igen. Det börjar alltid likadant. Det smyger sig på med lite lätt obehagskänsla till huvudvärk för att eskalera undernatten till outhärdlig smärta. Jag vaknar ofta mitt i natten av smärtan.

Jag har aldrig stannat hemma från jobbet men nu senaste gången var värre än någonsin och huvudvärken utlöste ett sådant illamående så jag trodde faktiskt att magen skulle vända sig ut och in denna gången. Värktabletter- jättebra- om dom hjälper. Det tar udden av den värsta värken men den finns fortfarande kvar lite diffust i bakgrunden, och efter någon timme slår det till i full kraft igen.

Det enda man längtar efter är att krypa ner under täcket, släcka ner alla lampor och bara tystnad. Hur lätt är det i en familj med 3 barn. Hur ska man lösa ekvationen med barn som behöver mat och tvättas, underhållas, när man mår så dåligt.

Funderar mycket på alternativ dieter. Läser ofta om hur man blivit huvudvärksfri genom att utesluta socker, gå över till vegetarisk kost etc. men samtidigt verkar mina problem vara säsongsbetingat. Kommer inte ihåg att jag hade ont i somras utan det är nu när det börjar bli kallt som problemen kommer. kanske finns det en anledning till varför jag längtar bort från detta kalla klimatet.

  • 403 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229