Harry Potter i London

Fyra timmar på Harry Potter studion var för mycket hade så räckt med två. Naturligtvis kunde man åka tillbaka till London tidigare på egen hand OM man hade kontanter vilket vi naturligtvis inte hade och upptäckte först när vi gått ur WB studios. Det resulterade i två timmars väntande UTOMHUS då man inte kom in igen när man väl lämnat byggnaden. Så drygt och Kallt.

Själva upplevelsen inne var helt ok

Fanns väldigt mycket att titta på men det var mest tittande inte så mycket att göra och uppleva direkt och jag tycker nog inte att det är så värt pengarna. Varje barn kostar 860 kr och jag 970 kr tror jag det var, inklusive buss resan Tor. sen kostar det ju inne med om man ska äta eller om man vill ha bilder på aktiviteter där man inte fick fota, som att köra kvast tex.
Nu åt vi inget eftersom vår planering gick åt h-vete men lite butterbear var vi ju tvungna att smaka. nästan fyra pund för ett plastglas med kolsyrat vatten och grädde med kola smak

Det hade räckt med en, det var ingen smaksensation

Men nu är vi åter på väg till London sena eftersom vi väntade in folk som aldrig kom. Förmodligen hade dom samma tanke som jag och hade tagit med sig kontanter.  Vi hade varit tillbaka redan om jag hade kommit i håg att ta ut pengar...och visste ni dom har bytt ut pundmyntet så dom jag har gäller inte längre.

  • Resor
  • 180 visningar

Gillar

Kommentarer

Liniz Travel
Liniz Travel ,
Åh vad kul! Men dyrt!!! London är ju alltid kul! liniztravel.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229