Fet som en gris

det kan inte hjälpas en kort stund befann jag mig i känslan att vara nöjd som jag är men faktum är att dom där extra kilona påverkar min hälsa så jag kan inte leva enl älska din kropp som den är, för faktum är att det inte var så här den gavs mig. Jag skapade den själv med alla onyttigheter jag unnar mig själv och det stilla sittande mitt nya jobb ger hjälper inte till.

Jag önskar jag kunde leva glad och bekymmersfri i relation till hur kroppen ser ut. På något sätt har jag ju faktiskt accepterat mig själv i spegeln. Jag tycker att det är helt ok att vara jag i denna kroppen.


MEN Ochdet är ett stort men det medför hälsoproblem för mig. Jag har absolut ingen ork, skulle gärna sova bort hela dygnet. Mitt humör är förkastligt för att inte prata om det värsta, urin lekage. Flera säger säkert: jaja det hör till åldern. Till er vill jag säga NEJ det gör det inte. För mig är det styrke och vikt relaterat. Jag märker hur problemen försvinner när jag väger mindre och tränar mer.

Nu gäller det bara att rota fram den där motivationen som ligger där någonstans i garderoben för brist på träningskläder har jag definitivt inte.

  • 127 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229