En ny familjemedlem

Barnen tjatar om husdjur, helst vill dom ha en hund, men det är alldeles för mycket jobb. Det skulle bara sluta med att jag får göra allt jobb, och vad ska vi göra med den när vi reser bort.

Sen ett par år bor det fiskar hos oss. Det började med att vi fick adoptera några vänners akvarie med fiskar, sen uppgraderade vi akvariet och även grannarnas fiskar fick flytta in. Fiskbeståndet har förändrats då jag har svårt att hålla dom vid liv, men en ursprungsfisk lever kvar.

Så häromdagen kom ett sms. Vill ni ta hand om Bob?
Bob är en hamster, och efter lite diskussion här hemma fick även den flytta in här. Jag säger att den är till låns på obestämd tid 😆Vad det är för kön kan jag inte säga. namnet till trotts så saknas, de beskrivna i litteraturen, stora testiklarna. Så jag misstänker att det är en tjej men vad gör det. Här hemma går den vid tilltalsnamnet musen, namnad av Alexander.

Micke var lite orolig att hans allergi skulle kicka in, men så har inte skett, ännu i alla fall.

Barnen är helt förälskade i detta lilla djur, speciellt Alex. Han vill vara nära, nära hela hela tiden. Om han fick skulle han krama livet ur den stackaren. Han vill ha den på golvet och leka och inte i buren 😁. Ska införskaffa en lekboll så den kan vara på golvet och springa.

Visst är den söt.

  • 375 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229