Bitchen och suppetorier

Jag upplever att jag blir mer och mer medveten om förändringarna som sker i mig. Jag har alltid varit väldigt medveten om vad som händer runt om mig, haft lätt för att känna av stämningen och läsa av andras sinnesstämning.  Jag har ju även varit medveten om mig själv men jag har blivit mer observant på förändringar hos mig själv. 

Humöret inför dom röda dagarna i månaden. Bitch med stort B. Fruktansvärt humör som jag inte kan tygla överhuvudtaget. Till och med funderat på att ta in på hotell under dessa dagar för att skona familjen. Det hemskaste är att man är medveten om sina problem men inte kan styra dom överhuvudet taget. Den bara kommer, ilskan, vad som helst kan trigga den och den är ett monster. Jag kan inte hantera den alls.

Sen kommer huvudvärken. Huvudvärk har jag haft ganska svår genom åren periodvis men jag har aldrig kopplat till den månatliga händelsen. Men helt plötsligt har jag kopplat ihop det. Måste ju varit lika dant alltid men först nu har jag uppmärksammat att det är just inför mensen som denna vansinniga smärta kommer. Någon dag innan start och några dagar efter de spända bröstens intågande som för övrigt oxå är en ny företeelse jag uppmärksammat eller så har de med funnits där utan att jag reflekterat över det.

Huvudvärken har förvärrats senaste halvåret dock och den uppkommer nattetid. Smärtan är så svår att jag mår illa och jag får påverkan på synen. I morse gick jag upp, rev och slet efter tabletter för att döva smärtan.

Man tar vad man haver och jag fick fram barnens Alvedon suppar. Man har svårt att tänka när huvudet värker och man bara kör liksom, allt funkar väl lika bra eller.......


  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229