Go dag med mamma och tess

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ge förhoppningar är det värsta man kan göra! Lika bra att inte göra det alls.

Likes

Comments

Vaknade precis nu i min Goa säng! Igår var jag bara hemma eftersom jag inte mår så bra:/ men idag blir det stan med mammi och Tess så äter vi på en resturang de blir mysigt :)

Likes

Comments

Hej sorry att jag inte har hunnit att blogga så mycket men igår va de fett bra vi var hos cill först med härliga folk och sen åkte vi till hälsö. Idag har jag lovat min syster att åka in till stan så de blir de idag så får jag se vad som händer på kvällen sen:) puss

Likes

Comments

Nu har jag kommit till cill så nu ligger vi i sängen och bara tar de lungt :) sen kommer tjejerna runt 7 och alla dom andra. Hoppas er dag har varit bra :)

Likes

Comments

Nu är jag påväg till skolan! Känner av att det kommer bli en toppen dag:)

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit hem så nu blir det Ex on the Beach. Orkar inte gå upp till skolan imon :( Hade NP idag och det gick riktigt bra faktiskt härligt tycker jag:D

Likes

Comments

Börjat blogga igen pågrund av att jag känner för det haha;) Har varit hos cill i en vecka nu pågrund av en sak! Känns bättre att vara me vännerna !

Ena sec är man en del av en annan och finns hos en och betyder något och ena sec är man ingenting! Jag pallar inte känna så.... En som har betytt något för mig i cirka 3 år har jag inte i mitt liv längre. Man säger varje dag att man aldrig kommer sluta älska varan men sen blir man helt ensam. Tråkigt att man inte kan umgås längre när personen ändå betyder något, att man tappar kontakten helt är så sjukt jobbigt. Men men får gilla läget kommer ha fett roligt imorgon då de kommer bli fest!

Blir bättre och bättre för varje dag som kommer.
❤️

Likes

Comments

En ny jacka Frånö Zara för 1200kr väldigt snygg;)


Likes

Comments

Sitter på färjan nu med hunger i magen ! Ska bli gött att komma hem. Imorgon slutar jag 11 och då blir det bio med några kompisar :)

Likes

Comments