Igår var jag på ett event/utbildning om ett nytt hudvårdsmärke MOL&B. MOL&B startades i Danmark där dem har blivit väldigt stora, och nu vill dem bli ännu större och sprida sig runt om i världen.


Under utbildningen fick jag lära mig hur dem tänkte när dem skulle få fram sina produkter. Deras mål var att utveckla unika skönhets produkter med noga utvalda ingredienser, det skulle vara aktiva ingredienser med starka naturliga ingredienser som skulle ha högkvalité. En av deras huvudingredienser är nypon.

Dem har tagit fram 8 olika produkter:

Ansiktes rengöring

Toner(ungefär som ett ansiktsvatten)

Ögonkräm

Serum

2 ansiktskrämer en för anti-ageing och en vanlig åter fuktande kräm

En face lifting

Body och face oil

Gå in och läs om dem på deras hemsida http://www.mol-b.eu/sv/produkter2/

På utbildningen fick jag inte bara reda på om deras produkter utan också om deras affärsplan. Och den lockade mig väldigt mycket. Affärsplanen handlade om att man kunde bli återförsäljare till dem och med det kunde man skaffa två nya människor som också blev det och så skaffade dem två nya återförsäljare och så vidare så tjänade man pengar på det trädet som man byggde upp. Det har fått mig att tänka på om jag vill det eller inte. Men innan jag bestämmer mig ska jag testa deras produkter så att jag tycker att dem är bra innan jag börjar sälja dem.

Jag fick goodibags!!

I den fanns det ett test från MOL&B men även också hälsokost produkter som också till hörde samma företag som MOL&B.

Jag kommer att börja använda hudvård produkterna idag och om en vecka kommer jag skriva om vad jag tycker om dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad jag har använt:

Foundation: Max Factor Miricale match nr55

Conciler: Touche eclat 2 YSL

Puder: Max Factor Facefinity compact founadtion powder 01, Make up store wonder powder sahara

HIghlight & Contour: NYX por palette nr HCPS03 07

Rouge: Dior F271525/881

Bryn: Anastasia brow wiz chocolate

Ögonskugga: Smashbox Amps up vibrancy, make up store eyedust seal, färg palette guld

Kajalpenna: Eye intensity intense black

Mascara: YSL Volume effet 1

Läppar: YSL Gloss Volupté 104

Likes

Comments

Nu har snart halva Januari gått och jag har inte gjort mycket alls. Man kan säga att jag har åkt och jobbar mina 2 timmar, åker lägger mig i sängen och kollar serie kanske städar lite. Det är ungefär mina dagar men jag har haft mycket tid att tänka och gjort en lista på vad jag vill göra under detta året.

Den lyder såhär:

1. Börja träna

2. Starta upp mitt företag

3. Börja blogga på riktigt

4. Gå en utbildning nagelteraput eller fransförlägning

5. Åka på minst 1 resa

6. Flytta hemifrån

7. Hitta ett ordentligt jobb


Hoppas ni har en bra början på det nya året


Likes

Comments

Det är många av oss som lider av mörka ringar. Oavsett hur mycket vi sover så försvinner dem inte.

I mitt perspektiv är mörkar ringar jobbigare är vad finnar är. För finnar försvinner med tiden men oavsett hur mycket man sover och hur mycket vitaminer man äter försvinner dem inte. Inte ens med counciler och foundation så syns dem ändån.


Men nu har jag hittat ett knep och en ny ögonkräm som jag tycker fungerar. Kyla, det är knepet som jag har hittat. Om man lägger något kallt som t.ex. gurka på ögat så ska både svullnaden och färgen försvinna. På bilden ovan har jag både counciler och foundation på mig men det syns rätt så mycket ändå eller hur? Men om ni inte vill slösa på er gurka så finns det ögon lappar man kan köpa på Make up store. Ögonlapparna lägger man i kylen i ca 15 minuter och sen lägger man dem på ögonen och har dem där i ca 10 minuter. Var försiktiga så att ni inte får köldskador. Detta gäller även för gurkorna.

Jag fick även tips att börja avnända en ögonkräm som fokuserar på mörka ringar. Jag köpte en från Kicks som kostar 99kr ett väldigt rimligt pris. Jag har använt den i ca en månad och jag har faktiskt sätt skillnad.

Likes

Comments


Bas:

Miracle match foundation ( 55beige max factor)

Collistar loose powder

Dior rouge 881

Nyx contour palette

Ögon:

Lumene eyeprimer

Smashbox Double Exposure ( Copper, Temper, Veiled, Quartz, Peony)

YSL Eyeliner Lalydoll

YSL shocking mascara

Bryn:

YSL nr 5

Läppar:

YSL Rouge Pur Couture the mats 212

Likes

Comments

Under min vecka på Teneriffa började jag tänka på vad jag vill göra med min framtid. Det jag kom framtill var att jag vill följa mina drömmar.

Min dröm är att starta mitt eget företag inom skönhet, att jag ska hyra in mig i en salong eller att starta upp min egen. I mitt företag kommer jag att ha olika tjänster, än så länge är det bara make-up tjänster. Men nu har jag funderat på att ta 2 stycken utbildningar. En fransförlägnings utbildning och en nagelteraput utbildning. Att få jobba med fransar, naglar och make up i mitt eget företag skulle vara en dröm, bara helt underbart och efter som jag brinner för skönhet allt inom det  så är det inget som stoppar mig egentligen, men det känns ändån som världens svåraste val!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag och min syster i Teneriffa. Vi kom hit i söndags med 24 grader. Idag är det dag 2 och även idag är det 24 grader om inte mer! Vi började dagen vid poolen, sen efter lunch tog vi oss ut till stan och nu har vi kommit tillbaka till hotellet och tänkte slänga oss i poolen igen och lite mer solande på det så man blir lite brun!

Ha det bäst

  • Foto
  • 154 Readers

Likes

Comments

Vad jag har använt:

Bas:

Färg Collection cover foundation: Vanilla, nougat,

Färg Collection Fixing powder: Vanilla

Countering: NYX pallet

Rouge: Dior 0E2

Ögonbryn: Anastasia dark brown

Ögon YSL palette NR 10

Läppar: DiorAddict nr 354

Likes

Comments

God eftermidag på er!

Här kommer lite bilder på vad jag köpte i Göteborg.

Jag blev väldigt nöjd med alla mina köp. Definitivt kappan jag köpte eftersom det var en kappa jag var ute efter på hela resan. Också hittar jag den sista dagen. Mer än kappan köpte jag en ny foundation som verkar vara riktigt bra från Sephora köpte även ett nytt puder från NYX. Jag köpte även en ny body lotion från Rituals och en ny väska till min nya kappa var ju bara tvunget! Det blev även en ny tröja som jag köpte från Fanny Michel som sitter riktigt snyggt på.

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Godkväll på er!

Nu har jag kommit hem från en Weekend i Göteborg med min mamma och syster. Vi kom upp i Göteborg runt 3 på fredagen checkade in på hotellet där vi sen korkade upp en flaska rosé och tog vars ett glas och firade att vi var framme. Efter det gjorde vi oss i ordning och gick till Nordstan och tog en shopping runda. På lördagen valde vi att gå ut i stan. Vi valde att först gå till Haga för att sen gå in mot stan, det blev en lång shopping dag. Klockan 4 satte vi oss ner i en bar som hette Dublin här tog vi lite att dricka innan vi skulle äta där. Jag åt en jättegod hamburgare. När vi var klara på stan tog vi oss tillbaka till hotellet där vi tog oss några drinkar.

Och idag var det hemresa men så klart hann vi springa inom Nordstan för att shoppa lite till!

Min helg har varit superbra många skratt med många roliga minnen!

Hoppas er helg har varit lika bra som min har varit!

Likes

Comments