ae men om man börjar känna att skolan inte behöver finnas och att man e skapligt trött på Linköping för att den här staden är skapligt löjlig, då är de bara bra att studenten är om 64 dar o att men därefter flyttar till Helsingborg är ännu jävla bättre.

Något som piggar upp mitt halvstökiga liv i Linköping är att imorgon är de lov o då åker ja o min freauga till Helsingborg över lavet. Bra bättre best.

Helgen va också fuckkkkking bra bättre best med min hezt. Så de rullar ju trots allt.


Min fru är den bästa människan på den här jorden och tanken av att lämna dig i den här mindre bra staden gör ont. Puss till dig min gay ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mår som jag förtjänar, bokstavligen talat. Nu ska jag va nykterist typ. Kmr sakna ölen, men vi ses igen om 18 dar, då syns vi ganska mycket. Hej o hå
Likes

Comments

Bra jävla vecka, full vecka, mycket av allt. Lite av inget. Bra bra, 98 dagar till studenten mä. Friday idag, skönt med lite halg.Likes

Comments

Bra helg, va full i fredags och bakis i lördags, bra vecka tror ja, försov mig idag, studiedag imorgon och sen är de onsdag. Sen är de så gott som helg igen. Fredag åker jag hem till Helsingborg, fast de är ju inte hem förens jag har tagit studenten. Skitsamma ska stanna där några dagar tror ja, skönt att träffa min familj igen. De e snart en månad sen. Annars så rullare så att säga.

Näähöä, nu ska ja la äckla mig resten av dan och se ut som skit. Jävligt ofräscht. Men vadårå ? Man får va ofräsch på måndagar!!

Likes

Comments

Allt de här suger så jävla hårt. Och de kmr de göra sex månader framåt. Trött på allt, skolan, tiden och min mage, för mycket. Nått plus är väl att idag var sista penicillin dagen. Annars så fanns de väl inte mycket positivt i mitt liv.

Min familj har flyttat till Helsingborg, kul för dom, tråkigt för mig. ahe fan va kul att läsa väääää. Neehe ? Fuck off då.

Likes

Comments

Jag tycker inte om den här bloggen, ingen annan heller för den delen, men jag är ju dum i huvudet så tänkte ändå skriva lite skit, såå..17 december idag, fan va tiden springer iväg då. 178 dagar kvar till studenten. Fick hem min studentmössa idag. Sorgligt, kul med, jävligt kul men sorgligt.

Har varit mycket i Helsingborg den senaste tiden, i helgen var jag där och kollade nya lägenheten, fin fin med havsutsikt, trevligt att glo på. Huset heter Hamilton house, när jag hör de tänker jag bara på Persbrandt. Inte Wictoria nu då, men Micke.

Ae nu ska ja göra annat.Likes

Comments

Mörsning, att vara förkyld fyller ju inte direkt några bättre funktioner, ja e glad att ja lyckas hålla mig frisk i typ 2 veckor. What goes around, comes around brukar man ju säga, i andra sammanhang kanske men tyckte att de passa in. Ja kan inte andas genom näsan och jag har en konstant dunkande huvudvärk, mina ögon svider och jag nyser mer än jag pratar. Dessutom mår ja skit.

Annars dåå, nae kom och tänka på att jag tar studenten i sommar, trevligt de. Sen flyttar jag till Helsingborg. Så adios med linkan.

Ajuste !!! Greys börja igår, oherreguuud oherregud, kan lova att ja va överlycklig när de sedan va dubbelavsnitt. Beste greys


Min älsklingLikes

Comments

finns inget positivt att säga, förutom att det är greys på femman. Då är man glad va?
Förutom de så är skolan lika enformig som vanligt, går till skolan, målar/textar lite på ett papper och sen slutar man igen. inte konstigt att dagarna flyger förbi, fast de kan också vara positivt. Så +2 då.

Annars då så lever ja på helgerna och är död på veckorna punkt

Likes

Comments

aeeee, jag skulle kunna börja med att berätta att skolan har börjat och att de är jätteroligt, men det tänker jag inte göra. För att skolan är inte rolig alls just nu.

O roligaste av allt att jag har tappat min mobil också, fast har en ny nu så de gör ju inte så mycket.

snart ska ja ta mitt feta jag och gå ut och gå med hunden på långpromenad. Kan behövas efter den här sommarn.

Bilder från fredags.Likes

Comments